Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poprvé sadím rajčata, 4.4.2015
Je to až dost, já je po přepíchání dávám do ložnice, kde je teplota kolem 13-15°C, jinak se vytahují. Ono ani u okna není světla dost, venku je to pak jiné ;-))    ps - je dobré jim tak za týden -10dní dát ke každé rostlince 3-5... celý příspěvek >
Co si myslíte o pevnosti a vhodnosti foliovníku svařeného z roxorů 12 mm?, 4.4.2015 Obsahuje fotku
Našla jsem starou fotku, tak přikládám.           L.
Co si myslíte o pevnosti a vhodnosti foliovníku svařeného z roxorů 12 mm?, 4.4.2015
Souhlasím se Standou, roxor má ostré hrany. Navíc uváděná síla roxoru silnější vítr nevydrží. Táta dřív měl fóliák, která měl dole rám z trubek cca 4-5cm průměru s trny, na který se nasazovaly svislé oblouky také z trubek (průměr cca 2,5-3cm), úplně... celý příspěvek >
Kolik fuchsii?, 2.4.2015
Fuchsie nechtějí polední slunce, takže záleží, na kterou světovou stranu truhlík máte. S počtem neporadím, já dávám 3 větší nebo 4 menší muškáty na truhlík 60cm.          Lída
Co říkáte na tuto travní směs?, 2.4.2015
Jedná se o poměrně jíiílovitou zem převážně na slunci - částečně dosev starého trávníku, částečně osetí nové plochy bez specielní úpravy podkladu
Z čeho živý plot do těchto podmínek, 2.4.2015
Jo, je to ona... Byla hrozně fajn. Ti vaši hafani jsou určitě větší, tahle měla 9kg a to byla z vrhu největší (na westíka je to dost).           Lída
Z čeho živý plot do těchto podmínek, 2.4.2015 Obsahuje fotku
Ferdo, měla jsem jednoho skoro 16 let, ale fenku, už není ... Ta neočurává. Ale v domě byli ještě dva psi (teď jeden) a na prvním metru záhonu u vstupu nepřežije NIC, ani barvínek., ba ani tráva, vše je žluté a... celý příspěvek >
...psem...
Jen poznámka - pravidelné očurávání pes nepřežije nic...         Lída
Šalvěj po zimě, 1.4.2015
Také bych stříhala - tak asi 10cm nad zemí, ty vyčouhlé výhonky by nebyly pěkné a jestli přijde teplota k nule, tak je to stejně spálí, nejsou otužilé. A jak píše p.Josef, bude z ní pak košatý keříček ... celý příspěvek >
Jarní řez slivoně, 1.4.2015
Škoda, zbytečně razantní prořez pěkné korunky, navíc provedený v nevhodnou dobu :-((     Máte se ptát PŘED řezem a ne po řezu.           ... celý příspěvek >
Co s cibulemi klasických lilií a Tigridium pavonium?, 1.4.2015
Lilie se sází pozdě na podzim nebo zjara hned po rozmrznutí půdy ven. Tigridie sázejte ve stejný čas jako gladioly (koncem dubna) - nesnáší mráz.  Lída
Pomoc s určením odrůdy, 1.4.2015
(myslela jsem to jablko ve spodní řadě vpravo..., ostatní vypadají tak, jak je znám)         Lída
Pomoc s určením odrůdy, 1.4.2015
...my jsme nikdy  žíhané Ontário neměli, vždycky mělo to líčko spíš takové rozmyté... Ale Ontário to bylo.            Lída
Činske kvety, 30.12.2014
Jo, ony ještě přibyly... takže první a desátou neznám, ta modrá růže je barvená...     L.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika