|
Příspěvky uživatele - 248.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co s nedodělanou "skalkou", 8.4.2015 Také by tam mohl být panašovaný brslen (fortuneův), ten roste rychle, pokrývá i plochy (zakořeňuje), leze i nahoru, pokud má po čem a lze ho lehce nařízkovat. Na sluníčko je dobrá mateřídouška (prodávají i semínka v sáčcích), jinak jako podrost pod... celý příspěvek > |  | Ptačinec žabinec, 7.4.2015 Může to být i mrazík. Lída |  |
|  | Co s nedodělanou "skalkou", 7.4.2015 Teď jsem koukala pořádně na ty fotky. Souhlasím s p.Josefem a p.Ferdou, ale ty plazivé keříky bych opravdu dala nahoru, jak píše p.Standa. A kdyby bylo na mně - - nelíbí se mi ta hromada kamení, nechala bych jen tak pohozené tu dva, tu tři... celý příspěvek > |  | Co s nedodělanou "skalkou", 7.4.2015 Sklaník nestříhejte, stačí větvičku přihrnout zemí, ona zakoření - a odstřihnete ji již s kořínky Lída |  | Řez staršího stromu, 7.4.2015 No, meruňky se moc neřežou, nemají to moc rády... Lída |  | Angrešt, tybíz, josta jak prořezat?, 6.4.2015 U té "smuteční vrby" na obrázku č.4 pak můžete ty zbylé šlahouny klidně o polovinu pokrátit. Jinak pořádný řez si nechte na srpen po sklizni. Lída |  | Rady do začátku chovu králíků, 6.4.2015 Jinak počet králíků odhaduji tak od jedné samice 3x za rok po 10ti mladých, pokud chci udržet samici v kondici a odchovat silná mláďata (dostatečná doba do odstavu). Od VSS mohou při řádném krmení dosahovat jateční váhy cca za 4 měsíce. |  | Rady do začátku chovu králíků, 6.4.2015 Samice nejlépe koupit čistokrevné na nějaké výstavě chovatelů drobného zvířectva. Určitě se to vyplatí. Na 40 kotců můžete mít samice klidně i tři, aby také měly čas mezi porody si odpočinout a udržet se v kondici. Rozměry kotců se odvozují od... celý příspěvek > |  | Přesazení velmi staré růže, 6.4.2015  Nevím, jestli by pomohla zálivka stimulátorem :-((
Jinak jsem ji seřízla cca na 15cm od místa očkování, očka jsem nepočítala. A pořádně jsem ji zalila, byla vlastně jako takový maxi-řízek ;-))
Pokud to není dlouho, co jste ji sázela,... celý příspěvek > |  | Přesazení velmi staré růže, 6.4.2015  Něco podobného se nám stalo, když mi kamarádka chtěla věnovat jednu ze svých růží... Kopání, páčení, odhrabávání - výsledek keř s 20cm pahýlem silného kořene bez vlásečnic... Seřízla jsem vršek na pár oček, kořen ze zoufalství poprášila práškovým... celý příspěvek > |  |
|  | Problém s kvetením kaktusů, 6.4.2015 Zatím bych nezalévala, je na to ještě brzo. Vykvete i v chladu bez zálivky. Lída |  | Hortenzie v květináči, 5.4.2015 Takhle malý jsem měla čerstvý řízkovanec Vanilla Fraise od sousedky. První rok v=cca30cm, druhý rok v=cca40cm, poprvé kvetl. Od počátku byla normálně na záhoně. Ještě mám Pinky Winky, ale tu jsem kupovala zhruba ve vel.30cm, takže z té už je... celý příspěvek > |  | Poprvé sadím rajčata, 5.4.2015 Na zahradě pod ně dávám do řádku hnůj, pak je sázím mírně šikmo do země. Čím hlouběji je zapustíte, tím lépe porostou - udělají si kořínky po celé délce zapuštěné části. Ale pokud máte zahradu, proč je tedy nechcete pak zasadit ven? Rajčata skleník... celý příspěvek > |  | Řez staršího stromu, 5.4.2015 Švestkám to "nesahání" nijak moc nevadí. Ale TEĎ se peckoviny neřežou, nejdříve v době květu, nejpozději v první polovině září. U stromu na fotce bych jen probrala zahušťující výhony uvnitř... celý příspěvek > |  | Poprvé sadím rajčata, 4.4.2015 Také to dávám do substrátů - ale těmi pár zrníčky jim neublížíte, ony zase v tom kelímku tolik zeminy a živin nemají ;-)) L. |  |
 |
|
|
|