Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s nedodělanou "skalkou", 8.4.2015
Také by tam mohl být panašovaný brslen (fortuneův), ten roste rychle, pokrývá i plochy (zakořeňuje), leze i nahoru, pokud má po čem a lze ho lehce nařízkovat. Na sluníčko je dobrá mateřídouška (prodávají i semínka v sáčcích), jinak jako podrost pod... celý příspěvek >
Ptačinec žabinec, 7.4.2015
Může to být i mrazík.           Lída
Co s nedodělanou "skalkou", 7.4.2015
Teď jsem koukala pořádně na ty fotky. Souhlasím s p.Josefem a p.Ferdou, ale ty plazivé keříky bych opravdu dala nahoru, jak píše p.Standa. A kdyby bylo na mně - -  nelíbí se mi ta hromada kamení, nechala bych jen tak pohozené tu dva, tu tři... celý příspěvek >
Co s nedodělanou "skalkou", 7.4.2015
Sklaník nestříhejte, stačí větvičku přihrnout zemí, ona zakoření - a odstřihnete ji již s kořínky         Lída
Řez staršího stromu, 7.4.2015
No, meruňky se moc neřežou, nemají to moc rády... Lída
Angrešt, tybíz, josta jak prořezat?, 6.4.2015
U té "smuteční vrby" na obrázku č.4 pak můžete ty zbylé šlahouny klidně o polovinu pokrátit. Jinak pořádný řez si nechte na srpen po sklizni.      Lída
Rady do začátku chovu králíků, 6.4.2015
Jinak počet králíků odhaduji tak od jedné samice 3x za rok po 10ti mladých, pokud chci udržet samici v kondici a odchovat silná mláďata (dostatečná doba do odstavu). Od VSS mohou při řádném krmení dosahovat jateční váhy cca za 4 měsíce.
Rady do začátku chovu králíků, 6.4.2015
Samice nejlépe koupit čistokrevné na nějaké výstavě chovatelů drobného zvířectva. Určitě se to vyplatí. Na 40 kotců můžete mít samice klidně i tři, aby také měly čas mezi porody si odpočinout a udržet se v kondici. Rozměry kotců se odvozují od... celý příspěvek >
Přesazení velmi staré růže, 6.4.2015 Obsahuje fotku
Nevím, jestli by pomohla zálivka stimulátorem :-(( Jinak jsem ji seřízla cca na 15cm od místa očkování, očka jsem nepočítala. A pořádně jsem ji zalila, byla vlastně jako takový maxi-řízek  ;-)) Pokud to není dlouho, co jste ji sázela,... celý příspěvek >
Přesazení velmi staré růže, 6.4.2015 Obsahuje fotku
Něco podobného se nám stalo, když mi kamarádka chtěla věnovat jednu ze svých růží... Kopání, páčení, odhrabávání - výsledek keř s 20cm pahýlem silného kořene bez vlásečnic... Seřízla jsem vršek na pár oček, kořen ze zoufalství poprášila práškovým... celý příspěvek >
Problém s kvetením kaktusů, 6.4.2015
Zatím bych nezalévala, je na to ještě brzo. Vykvete i v chladu bez zálivky.     Lída
Hortenzie v květináči, 5.4.2015
Takhle malý jsem měla čerstvý řízkovanec Vanilla Fraise od sousedky. První rok v=cca30cm, druhý rok v=cca40cm, poprvé kvetl.  Od počátku byla normálně na záhoně. Ještě mám Pinky Winky, ale tu jsem kupovala zhruba ve vel.30cm, takže z té už je... celý příspěvek >
Poprvé sadím rajčata, 5.4.2015
Na zahradě pod ně dávám do řádku hnůj, pak je sázím mírně šikmo do země. Čím hlouběji je zapustíte, tím lépe porostou - udělají si kořínky po celé délce zapuštěné části. Ale pokud máte zahradu, proč je tedy nechcete pak zasadit ven? Rajčata skleník... celý příspěvek >
Řez staršího stromu, 5.4.2015
Švestkám to "nesahání" nijak moc nevadí. Ale TEĎ se peckoviny neřežou, nejdříve v době květu, nejpozději v první polovině září.  U stromu na fotce bych jen probrala zahušťující výhony uvnitř... celý příspěvek >
Poprvé sadím rajčata, 4.4.2015
Také to dávám do substrátů - ale těmi pár zrníčky jim neublížíte, ony zase v tom kelímku tolik zeminy a živin nemají  ;-))      L.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika