Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ranní mrazíky kolem 20.4.2015, 19.4.2015
Odpoledne jsem koukala na blizny, kupodivu vypadá lépe Venus než Redhaven. Ale uvidíme za pár dní, u nás (HK) bylo dost zima  :-(((     Lída
Neznámá pnoucí růže, 19.4.2015 Obsahuje fotku
New Dawn je světlounká porcelánová růžová, Coral Dawn je středně růžová, Laguna je sytě růžová. Tahle je do oranžova, opravdu to nejvíc vypadá na Westerland.           Lída Foto : New Dawn... celý příspěvek >
Travní směs, 19.4.2015
Regenerační travní směs s používá k dosevu stávajících trávníků poškozených po zimě, obsahuje převahu jílku a malé množství kostřavy. Nepoužívá se k zakládání trávníků nových (složení nového trávníku je třeba uzpůsobit stávajícím podmínkám... celý příspěvek >
Prosím o identifikaci kytky, 19.4.2015
Také bych řekla, že podzimní astra - ale rozlézají se všechny (jsou ve třech výškách - nízké, střední a vysoké), různých barev od bílé přes růžovou, červenou až po modrou.           Lída
Ranní mrazíky kolem 20.4.2015, 19.4.2015
V HK web kamera Nový Hradec - nejnižší teploty cca o půl šesté ráno : přízemní -5°C, vzduch -1,5°C ... Uvidíme.        Lída
Prosím o identifikaci kytky, 18.4.2015
A ta druhá je cca 40cm vysoká pupalka Oenothera tetragona (mám ji na zahrádce), pozor, dost se rozrůstá oddenky pod zemí, každé jaro ji musím usměrňovat . Lída
Prosím o identifikaci kytky, 18.4.2015
Tahle první vypadá na nějaké floxy - ale máte tam u ní nějakou cedulku?  Lída
Ranní mrazíky kolem 20.4.2015, 18.4.2015
Když on to má jinak CHMU, Norové, Aladin, Medard, Windguru, in-počasí i počasí pro zahrádkáře, tak jak si má člověk vybrat... Teď se aspoň sjednotili v tom, že nejchladnější by mělo být nedělní a úterní ráno...     Lída
Nemoc nebo mech?, 17.4.2015
Lišejník sám neškodí, že v něm mohou žít různé užitečné i škodlivé breberky, je věc jiná. Tím čistým ovzduším jsem myslela bez síry, jak jsem i uvedla, jestli vám u Třince poletuje ve vzduchu něco jiného, tak to asi lišejníkům nevadí. A koukejte na... celý příspěvek >
Nemoc nebo mech?, 17.4.2015
Jak už bylo uvedeno -lišejník (bývá jak světle šedý, tak i jasně žlutý. Ničemu neškodí, je to známka čistého ovzduší (už se odsiřují elektrárny, takže není ve vzduchu síra, která proti nim dříve působila jako fungicid).    Lída... celý příspěvek >
Zimolez, Muchovnik, 17.4.2015
Amelanchier alnifolia "Cusickii"...Ještě má další varianty, jako "Cusickii Martin" nebo "Cusickii Smoky". Ale jsou to ty, co nemají moc aroma. Lída
Jahody Karmen - jaký rozestup?, 17.4.2015
Jahodníky by měly být už měsíc a půl vyčištěné - a z dubnové sadby červnová úroda?? Pyramidové záhony se propagovaly mezi roky 1950-1960, jak píše paní dole - je to tak na rok...           Lída
Zimolez, Muchovnik, 16.4.2015
Omluva - ne ovalifolia, ale alnifolia.       L.
Zimolez, Muchovnik, 16.4.2015
Muchovníky - jak jsem psala nahoře - chuť - s aroma / bez aroma jen sladké - se liší podle druhu, ne podle odrůdy (mezi odrůdami je rozdíl spíš v množství plodů). Takže pokud chcete aromatický, hledejte mezi odrůdami A.lamarckii. Pokud jen... celý příspěvek >
Zcernala hrusen, 16.4.2015
Něco podobného jsem sem včera chtěla napsat - pokud je aspoň část kmínku nad místem roubování zdravá, seřírnout a udělat nový stromek - jenže to by mělo smysl, pokud by byl stromek zůstal v zemi a bez přerušení rostl dál. Pokud je vykopaný, je to... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika