Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Polyantky - jak pestovat, 23.4.2015
Polyantka je vícekvětá růže, květy mívá o něco meší, než velkokvětá, ale více na jednom stonku. Mezi polyantkami a velkokvětými jsou přechodem floribundy, které mají na stonku více velkých květů. Pěstují se stejně jako jiné růže, jen se zjara méně... celý příspěvek >
K jakému postřikovači lze použít prodlužující nástavec?, 23.4.2015
Mně spíš vadí, že délka 2 x 1m + 50cm v mosazi je dost těžká do ruky. Stříká to normálně, menší rozstřik jsem nepozorovala. Je ale fakt, že každá značka postřikovače má své nástavce (pokud vůbec) s různým způsobem napojení.... celý příspěvek >
Stromek s pokrouceným kmenem a žlutými listy, 23.4.2015
Kroucená vrba? Kroucená líska? Ale v létě mají listy zelené...  Lída
Reakce na klíště, 22.4.2015
Boulička se někdy udělá, časem zbledne. Kdysi mi to řekl i veterinář. Pouze pokud by se zvětšovala a více rudla, přijít - mohla by tam být infekce... Lída
Růžový rybíz, 22.4.2015
Pokud se množí stejně jako ostatní rybízy (jako že určitě ano), tak v srpnu střední část mladé větvičky se třemi očky dát šikmo do země v polostínu tak, aby poslední očko bylo těsně nad zemí. Další rok by měly vyrašit větvičky (fungovalo to i v době,... celý příspěvek >
Růžový rybíz, 22.4.2015
Pokud vím, začal ho množit p.Pešek - staré odrůdy... Ale když jsem ho kontaktovala, měl ho vždycky vyprodaný, má málo matečnic.      Lída
Identifikace živého plotu - druh rostliny, 22.4.2015 Obsahuje fotku
Souhlasím s meruzalkou, tavoly teprve raší, navíc mají květenství polokulovitá až při plném olistění. Ale jako živý plot by požít šly dobře, hlavně červenolisté kultivary rostou rychle a v době květu (i později červeně zbarvených plodů) jsou... celý příspěvek >
K jakému postřikovači lze použít prodlužující nástavec?, 22.4.2015
Mám již řadu let postřikovač Prima 5l, u kterého byla koncovka asi 50cm s tryskou. Hned s postřikovačem jsem koupila i mosaznou teleskopickou prodlužovací trubku. Při použití prodlužovacího nástavce se ta půlmetrová trubka vč.trysky na něj nahoru... celý příspěvek >
Přerostlé okrasné trávy, 21.4.2015
Nebo sekyrka a rýč...          Lída
Co místo popínavých růží, 21.4.2015
Napadla mne akébie, ale 2m je na ni dost málo, dtto wistárie, trubač. Přes léto ačokča...  Lída
Hnojení borůvek, 20.4.2015
Každá rostlina potřebuje jiné hnojivo na jaře a jiné na podzim. Na jaře má mít víc látek pro růst, na podzim pro vyzrávání větviček, aby byly odolné zimě. Většinou to bývá psané na krabičce, nebo poradí v obchodě podle stávajícího sortimentu. Tekutá... celý příspěvek >
Zimolez, Muchovnik, 20.4.2015
Tady píší : Amelanchier alnifolia var.cusickii - synonyma: A.cusickii, A.florida var.cusickii... Takže jsme měli pravdu oba .           L.
Zimolez, Muchovnik, 20.4.2015
Tak jsem na to koukala teď ještě porůznu na netu. Někde píší, že A.alnifolia var.cusickii je synonymum A.cusickii. Pro změnu zas třeba "prodej stromků" prodává A.cussickii a podtitulek má muchovník olšolistý (což = alnifolia). Takže jste mne dokonale... celý příspěvek >
Co místo popínavých růží, 20.4.2015
Také jsem měla děti i růže (jak keřové, tak pnoucí) a vůbec žádné problémy s tím nebyly. To byste musela zlikvidovat i maliny, angrešt, dřišťály, kdoulovce... Teď mne napadlo - nemáte náhodou Šípkovou Růženku? Abychom pak neusnuli, než se najde... celý příspěvek >
Rostliny k jezírku, 20.4.2015
záleží, jak máte velké jezírko a jaké máte podmínky, jakou máte představu, jestli chcete rostliny do vody, do mělčiny, jestli kolem jezírka mát vlhko nebo sucho, jak moc se budou moci rozrůstat... Nejdřív doporučuji mrknout na nabídku vodních rostlin... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika