Příspěvky uživatele - 92.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zalévání stromků - jaro, 11.4.2015
Ale ornice taková, že je večně vlhká i po týdnu sluníčka... ale mám zahradu chvilku tak to nemám ještě vysledováno... PS: právě, že mě už dva lidi straší, že zadusím kořeny tou vodou... uhnijou...atd
Zalévání stromků - jaro, 11.4.2015
Dobrý večer, chtěl bych Vás poprosit o názor a radu ohledně zalévání letos nově zasazených stromečků-jsem naprostý laik a začátečník :-) Mám zasazeno pár jablíček a slivoní a složení půdy je asi takovéto - 30cm ornice, 20cm žlutá jílovitá půda,... celý příspěvek >
Tuje smaragd vůbec nerostou, 10.4.2014
No to mate hezky. Dobre zkusim teda ted zalit 1 tydne a poradne. Prvni rok jsem zalivala kazdy den vecer, pak jsem je zalivala tak 3-2 krat tydne po 2 letech... take je zvlastni ze prvnich 10 tuji jsou mensi nez ty dalsi tuje, tomu taky moc... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika