Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co rebim zle ze strapce nedozreju, 26.8.2017
Žízeň a hlad ví zničit sad-nebo je to něco jiného?
Jíst plody, pokud rostlina má nějakou nemoc?, 26.8.2017
Tak zrovna v těchto případech bych se nebál- důkladné omytí, případně i oloupání slupky by mělo stačit, aby se Vám to neprotivilo.  
Kristalon - stromky, 26.8.2017
Ano, dávkování Káčka, to je rébus...
Kolik slepic na kohouta?, 26.8.2017
Kohouta na slepice, slepice na paprice...Jestli začne kohout kvokat, tak Ti nepomůže ani celotělový ponor, snad skotské střiky by mohly zabrat! Kuřata se zadaří při správném postavení bez nasazení-a je to, SPCH. 
Sázení brambor po staronovém způsobu, 25.8.2017
Dodejte! A třeba i neklidně. SPCH
Dostala moja marhuľa apoplexiu - mŕtvicu?, 25.8.2017
Zkuste kmen+kosterní větve obalit několika vrstvami streč fólie-ZADUSIT!...SPCH
Choroba rododendronu, 25.8.2017
Zelenokvětost-viry? SPCH
Dostala moja marhuľa apoplexiu - mŕtvicu?, 24.8.2017
Žluťásku, žluťásku, čičoréčko! Co z A++zrobí-sorry-hnus? Možná je to kůrovec, nebo v zemi jedovec... Kdo to sázel možná ví, dírky v kůře napoví!? SPCH
Kdy se dává hnůj?, 24.8.2017
Ještě vhodnější by bylo zjistit, co za zeminu má 128ička k dispozici-co když už je silná jak sviňa a další přihnojení si nežádá? Nebo baží po vápnění? A je to rovina, svážek, nížina, podhůří, slunečno, či stín, mokřad, nebo přísušek...???SPCH
Kdo mi zabíjí slepice?, 23.8.2017
Neumíte drůbež zabezpečit tak, aby z Vás nebyl ježčí nepřítel? Tomu nevěřím! SPCH
Keříkové zelené fazolky, 23.8.2017
Dobře krmím, dobře leju, pak se taky štěstím směju-sklízím průběžně, některé lusky pěkné-tvarem, velikostí nechávám dozrávat na semeno, rostliny mi dále kvetou-většinou až do zámrazu... SPCH
Uschl mi angrešt během týdne, 22.8.2017
Ustřižením pár cm nad zemí lze-bez záruky snad zachránit podnož-meruzalku. Jinak srstka dle mého je ztracená, bohužel. SPCH
Vejce bez skořápky + něco?, 22.8.2017
Deformity-různé až hrůzné tvary vajec, vznikají nejčastěji jako následek úrazu-naražením břicha při pádech-např.z hřadu, při plašení-prohánění jinými živočichy, lidmi-nakopnutím... I vysoký věk nosnice a dozvuky možnosti-schopnosti tvorby dokonalého... celý příspěvek >
Uschl mi angrešt během týdne, 22.8.2017
Projev, rychlost-shodný rys s touhle mrchou-botrytis. SPCH
Identifikace dřeviny, 22.8.2017
nejen Standa hlavu drbá-nakonec to bude vrba!?
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika