|
Příspěvky uživatele - 157.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co rebim zle ze strapce nedozreju, 26.8.2017 Žízeň a hlad ví zničit sad-nebo je to něco jiného? |  | Jíst plody, pokud rostlina má nějakou nemoc?, 26.8.2017 Tak zrovna v těchto případech bych se nebál- důkladné omytí, případně i oloupání slupky by mělo stačit, aby se Vám to neprotivilo. |  |
|  | Kristalon - stromky, 26.8.2017 Ano, dávkování Káčka, to je rébus... |  | Kolik slepic na kohouta?, 26.8.2017 Kohouta na slepice, slepice na paprice...Jestli začne kohout kvokat, tak Ti nepomůže ani celotělový ponor, snad skotské střiky by mohly zabrat! Kuřata se zadaří při správném postavení bez nasazení-a je to, SPCH. |  | Sázení brambor po staronovém způsobu, 25.8.2017 Dodejte! A třeba i neklidně. SPCH |  | Dostala moja marhuľa apoplexiu - mŕtvicu?, 25.8.2017 Zkuste kmen+kosterní větve obalit několika vrstvami streč fólie-ZADUSIT!...SPCH |  | Choroba rododendronu, 25.8.2017 Zelenokvětost-viry? SPCH |  | Dostala moja marhuľa apoplexiu - mŕtvicu?, 24.8.2017 Žluťásku, žluťásku, čičoréčko! Co z A++zrobí-sorry-hnus? Možná je to kůrovec, nebo v zemi jedovec... Kdo to sázel možná ví, dírky v kůře napoví!? SPCH |  | Kdy se dává hnůj?, 24.8.2017 Ještě vhodnější by bylo zjistit, co za zeminu má 128ička k dispozici-co když už je silná jak sviňa a další přihnojení si nežádá? Nebo baží po vápnění? A je to rovina, svážek, nížina, podhůří, slunečno, či stín, mokřad, nebo přísušek...???SPCH |  | Kdo mi zabíjí slepice?, 23.8.2017 Neumíte drůbež zabezpečit tak, aby z Vás nebyl ježčí nepřítel? Tomu nevěřím! SPCH |  |
|  | Keříkové zelené fazolky, 23.8.2017 Dobře krmím, dobře leju, pak se taky štěstím směju-sklízím průběžně, některé lusky pěkné-tvarem, velikostí nechávám dozrávat na semeno, rostliny mi dále kvetou-většinou až do zámrazu... SPCH |  | Uschl mi angrešt během týdne, 22.8.2017 Ustřižením pár cm nad zemí lze-bez záruky snad zachránit podnož-meruzalku. Jinak srstka dle mého je ztracená, bohužel. SPCH |  | Vejce bez skořápky + něco?, 22.8.2017 Deformity-různé až hrůzné tvary vajec, vznikají nejčastěji jako následek úrazu-naražením břicha při pádech-např.z hřadu, při plašení-prohánění jinými živočichy, lidmi-nakopnutím... I vysoký věk nosnice a dozvuky možnosti-schopnosti tvorby dokonalého... celý příspěvek > |  | Uschl mi angrešt během týdne, 22.8.2017 Projev, rychlost-shodný rys s touhle mrchou-botrytis. SPCH |  | Identifikace dřeviny, 22.8.2017 nejen Standa hlavu drbá-nakonec to bude vrba!? |  |
 |
|
|
|