|
Náhrada za jalovec, 26.6.2016 Strom je rostlina. Když dozraje, nebo překáží, tak se odstraní. Není důvod k panice. |
 |
Sázení brambor ještě v červnu?, 26.6.2016 S traktorem to nemá nic společného, existuje motyka. Prostě když máte úzké brázdy, nelze to dost přihrnout, protože to jednak není kde vzít, druhak se to sesype. Toť oč tu běží. To že nestíháte je jiná věc. |
 |
|
 |
Náhrada za jalovec, 25.6.2016 Ufiknout bez náhrady. Krajina je nádherná. |
 |
Sázení brambor ještě v červnu?, 25.6.2016 Pak není materiál na přiorání. Vše souvisí se vším a sedláci to už dávno vykoumali. |
 |
Sázení brambor ještě v červnu?, 25.6.2016 Je rozteč brázdy 625 mm? |
 |
Stáří oleje, 24.6.2016 178.9: Máte za úkol hodnotit angažovanost? Možná nějaké zasuté vzpomínky. |
 |
Stáří oleje, 24.6.2016 Poslední poznámka. Ta sekačka sekala 25 roků a kdovíkdo do ní kdovíco lil. Takže nevěřím těm vašim poplašeným zprávám a jsem přesvědčený, že ten olej je ok. |
 |
Stáří oleje, 23.6.2016 Usuzovat můžete, ale nevíte. Nevíte jak a kde je uskladněný, kolik ho v té flašce je. Oxidovat totiž může jen kyslík v té nádobě, zvenku tam jiný nevleze. A toho tam moc není. Já zas usuzuju, že oleji nic není a v té staré šunce v poměru 1: 40 se... celý příspěvek > |
 |
Stáří oleje, 23.6.2016 Jaký problém v dvoutaktu způsobí uvolněný karbon? Nesmysl. |
 |
Stáří oleje, 23.6.2016 Podle mne taky ne. Olej lze klidně vyjet aniž by se cokoliv dramatického stalo. Sekačka je 25 roků stará a M2T jí určitě vyhoví. Tak starý (několik roků) zas není. |
 |
|
 |
Stáří oleje, 23.6.2016 Pokud to používáte v té sekačce, není problém. Akorát víc smrdí. Do vysokootáčkových se nehodí. |
 |
Petržel, 20.6.2016 Teda vy jste na ni jak na cizí. Kdyby to bylo na záhoně, je to jasně slimák. Tohle budou možná kosi. |
 |
Až moc suché trávy - co s tím?, 20.6.2016 Robotická sekačka, seno nevzniká. |
 |
Škvoři žerou ve skleníku, 17.6.2016 Kšvoři, u nás vidličáci škodí ve skleníku na paprikách. Prokusují se do plodú a dělají v nich svinčík. Stává se mi to ale spíš v pozdním létě a ne v tak velkém rozsahu, takže jsem zatím nezasahoval. |
 |
Jakou odrůdu meruňky zvolit na vysočinu, 16.6.2016 Píšete "snad po namrznutí.." Není to náhodou monilový úžeh? Stříkali jste proti monilii? |
 |