|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vari orientacia piestnych kruzkov, 12.7.2016 Nebude to lepší, to se musí (mělo by) udělat vždy. |  | Vari orientacia piestnych kruzkov, 12.7.2016 Než se ozve Standa, trochu starých (zastaralých) zkušeností. V drážkách 2T motorů bývaly kolíky, tam se natočil zámek. Jak je to dnes nevím, bez kolíků se natáčejí pravidelně po obvodu. Na dně pístu bývala šipka, ta směrem k výfuku. Na válci vespod... celý příspěvek > |  |
|  | 1/2" zahradni hadice, 12.7.2016 70 metrů půlcoulky je hodně. Ostatní jsou jen spekulace. Nevíme kam a jak bude tazatel hadici vláčet, takže rady o zakopání trubek jsou předčasné. Ale rozumné by bylo jít kus cesty větším průměrem. Jaký kus a jakým průměrem už je zase spekulace. Ale... celý příspěvek > |  | Včely na malinách, 12.7.2016 Ona drezura včel na napáječku taky není snadná. I když ji mají přímo před úly, moc se jim na ní pro vodu nechce. Radši mají nějakou z bažiny, louže, ideálně s kapkou močůvky. Aby tazatel vysel něco co kvete současně a je pro včely atraktivnější sice... celý příspěvek > |  | Bobkový list, 12.7.2016 Jestli ono se to nemusí nějak fermentovat, aby se to rozvonělo. Jako čaj třeba. |  | Plané kvetení okurek, 12.7.2016 Možná ano. Pokud nemají dostatečný základ - hnůj, potřebují často přihnojovat slabšími roztoky tek. hnojiv, např. Kristalon. V plné plodnosti i dvakrát týdně. Vyzkoušet by se dalo i samostatné působení jednoduchých hnojiv, např. fosfor a draslík. |  | Včely na malinách, 12.7.2016 Ano, až najdou jinou pastvu, odejdou za ní. Ale maliny budou trochu vysávat pořád, mimořádně jim chutnají. Vyškemrejte nebo kupte si sklenici medu s malinovou příchutí od včelaře. |  | Mladé růže Amadeus a Laguna, 7.7.2016 Jenže u tak mladých keřů na tom výhonku ani žádný pětičetný list nemusí být a jste jaksi v troubě. Ftip spočívá v tom, že očka za "pravými" listy by měla být víc vyzrálá a lépe prorůstat. Holt šedivá je teorie a zelená - růže. Šmikněte to tak nějak... celý příspěvek > |  | Mladé růže Amadeus a Laguna, 7.7.2016 Záleží, v jaké výšce ty květy ustřihnete. Když nad zemí, moc to asi nevzroste. Když jen ty šípky, výhony přece nepoškodíte. |  | A co vaše višně?, 6.7.2016 Chtěl jsem se o tom u Favoritu zmínit. Trhal jsem i se stopkami a pak vytahoval pecky z plodů za stopky. Šlo to výborně, asi u takových 90ti procent plodů. Nevýhodu Favoritu vidím ve velmi slabé barevnosti. Chuťově celkem uspokojuje, i když nějak... celý příspěvek > |  |
|  | Kal na dně bazénu, 3.7.2016 Savo je pouze šoková chlorace, rychle z vody mizí a ta je bez ochrany. Koupit tester mědi (prodává MTF), změřit. V případě, že mědi je moc, vodu naředit do doporučené koncentrace. Pokud ještě nemáte, koupit plovák, chlorové tablety, možno i... celý příspěvek > |  | A co vaše višně?, 27.6.2016 Zkusím to nějak zkombinovat, vypeckované proto, že chci plody dál použít a po naložení by se to peckovalo blbě. Jablkovici taky nějakou mám. Teď jen jestli mi kvíčaly něco nechají. |  | A co vaše višně?, 27.6.2016 Taky začínám přemýšlet co s tou trochou višní, která zbyde po drozdoidech, udělám. Protože jsem hamoun, chtěl bych mít dvojí osoh. Plánuju naložení do rumu, po slití šťávy plody zasypat cukrem a uchovat jako náplň do mufínů.
Mám dotaz na výrobce... celý příspěvek > |  | Rajčata 2016, 27.6.2016  Pokus o tři výhony. Bejbino ve skleníku. |  | Poznáte, která je to růže?, 26.6.2016 Podívejte se na helpmefind nebo na ruze.wi.cz. Třeba New Dawn. |  |
 |
|
|
|