Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vari orientacia piestnych kruzkov, 12.7.2016
Nebude to lepší, to se musí (mělo by) udělat vždy.
Vari orientacia piestnych kruzkov, 12.7.2016
Než se ozve Standa, trochu starých (zastaralých) zkušeností. V drážkách 2T motorů bývaly kolíky, tam se natočil zámek. Jak je to dnes nevím, bez kolíků se natáčejí pravidelně po obvodu. Na dně pístu bývala šipka, ta směrem k výfuku. Na válci vespod... celý příspěvek >
1/2" zahradni hadice, 12.7.2016
70 metrů půlcoulky je hodně. Ostatní jsou jen spekulace. Nevíme kam a jak bude tazatel hadici vláčet, takže rady o zakopání trubek jsou předčasné. Ale rozumné by bylo jít kus cesty větším průměrem. Jaký kus a jakým průměrem už je zase spekulace. Ale... celý příspěvek >
Včely na malinách, 12.7.2016
Ona drezura včel na napáječku taky není snadná. I když ji mají přímo před úly, moc se jim na ní pro vodu nechce. Radši mají nějakou z bažiny, louže, ideálně s kapkou močůvky. Aby tazatel vysel něco co kvete současně a je pro včely atraktivnější sice... celý příspěvek >
Bobkový list, 12.7.2016
Jestli ono se to nemusí nějak fermentovat, aby se to rozvonělo. Jako čaj třeba.
Plané kvetení okurek, 12.7.2016
Možná ano. Pokud nemají dostatečný základ - hnůj, potřebují často přihnojovat slabšími roztoky tek. hnojiv, např. Kristalon. V plné plodnosti i dvakrát týdně. Vyzkoušet by se dalo i samostatné působení jednoduchých hnojiv, např. fosfor a draslík.
Včely na malinách, 12.7.2016
Ano, až najdou jinou pastvu, odejdou za ní. Ale maliny budou trochu vysávat pořád, mimořádně jim chutnají. Vyškemrejte nebo kupte si sklenici medu s malinovou příchutí od včelaře.
Mladé růže Amadeus a Laguna, 7.7.2016
Jenže u tak mladých keřů na tom výhonku ani žádný pětičetný list nemusí být a jste jaksi v troubě. Ftip spočívá v tom, že očka za "pravými" listy by měla být víc vyzrálá a lépe prorůstat. Holt šedivá je teorie a zelená - růže. Šmikněte to tak nějak... celý příspěvek >
Mladé růže Amadeus a Laguna, 7.7.2016
Záleží, v jaké výšce ty květy ustřihnete. Když nad zemí, moc to asi nevzroste. Když jen ty šípky, výhony přece nepoškodíte.
A co vaše višně?, 6.7.2016
Chtěl jsem se o tom u Favoritu zmínit. Trhal jsem i se stopkami a pak vytahoval pecky z plodů za stopky. Šlo to výborně, asi u takových 90ti procent plodů. Nevýhodu Favoritu vidím ve velmi slabé barevnosti. Chuťově celkem uspokojuje, i když nějak... celý příspěvek >
Kal na dně bazénu, 3.7.2016
Savo je pouze šoková chlorace, rychle z vody mizí a ta je bez ochrany. Koupit tester mědi (prodává MTF), změřit. V případě, že mědi je moc, vodu naředit do doporučené koncentrace. Pokud ještě nemáte, koupit plovák, chlorové tablety, možno i... celý příspěvek >
A co vaše višně?, 27.6.2016
Zkusím to nějak zkombinovat, vypeckované proto, že chci plody dál použít a po naložení by se to peckovalo blbě. Jablkovici taky nějakou mám. Teď jen jestli mi kvíčaly něco nechají. 
A co vaše višně?, 27.6.2016
Taky začínám přemýšlet co s tou trochou višní, která zbyde po drozdoidech, udělám. Protože jsem hamoun, chtěl bych mít dvojí osoh. Plánuju naložení do rumu, po slití šťávy plody zasypat cukrem a uchovat jako náplň do mufínů. Mám dotaz na výrobce... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 27.6.2016 Obsahuje fotku
Pokus o tři výhony. Bejbino ve skleníku.
Poznáte, která je to růže?, 26.6.2016
Podívejte se na helpmefind nebo na ruze.wi.cz. Třeba New Dawn.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika