Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2016, 2.8.2016
Rajčatová sezóna u nás teď začíná, pár postřehů. Pěstuji ve folníku z hypermarketu, fólie taková zelená. Až do tedˇ jsem od výsadby zaléval asi čtyřikrát. Z toho jednou lignohumát a jednou hnojivo. Jinak nebylo potřeba. Překvapila mě bifteková... celý příspěvek >
Včely na malinách, 2.8.2016
Hlavu včely tam nevidím. Tady ano.
Včely na malinách, 2.8.2016
K řepce. Nevidím řepku olejnou jako svinstvo. Je to dobrá zemědělská plodina, lehce se pěstuje, je z ní celkový užitek. Olej, pokrutiny na krmení, sláma a výmlatky obohatí půdu. Co s tím udělali politici je jiná věc. Pokud jde o nakusování malin... celý příspěvek >
Kompostování plevele, 31.7.2016
Řeším to tak, že mám komposty dva. Respektive jeden řádný bezplevelný a hromadu, kam sypu plevele. Tu pak částečně na podzim rozhodím pod stromy, kde roste tráva, část zaryju na oddělený záhon pro cukety které pěstuju na černém netexu, takže plevel... celý příspěvek >
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 31.7.2016
Zareaguju na sebe. Uvedenou směs používám jako zeleninu do domácího rybího salátu s majonézou. Akotát občas přikoupím hrášek, ten mi tam chybí a mám ho rád. Docela to ujde.
Zelená voda v bazénu, 31.7.2016
Voda zelená zřejmě proto, že nepoužíváte přípravky proti řasám. Ph upravíte levně přídavkem krystalové sody na praní. Prodává se v dobrých klasických drogeriích, když se zadaří, bývá i v hypermarketu. Ph udržujte tak do 6,8, to stačí. A opět, jestli... celý příspěvek >
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 29.7.2016
Ty pravokořenné stromky se dělají nižší, ani nevím proč, ale zkuste to, uvidíte. Funguje to, za mého mládí jsem se o tom kdesi dočet a udělal pokus. Nízký stromek byl na zahradě dlouho a dobře prosperoval. A opravdu skoro nepotřebuje oporu, kmínek je... celý příspěvek >
Myrobalán versus špendlík a mirabelka, 29.7.2016
"že není správné ho zaměňovat s medem květovým - nektarovým." To nikdo nezaměňuje. Řepkový med přece je květový med.
Myrobalán versus špendlík a mirabelka, 28.7.2016
Ale je to jen srovnání a ta obvykle lehce kulžou. Každý med má své pro a proti. Naši dědové lesní = medovicový med moc rádi neměli, byl to pro ně "spadek", nebyl nektarový. Němci se po něm můžou (bývávalo) utlouct, protože obsahuje vysoké množství... celý příspěvek >
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 28.7.2016
Tipuju, že to padlí je a pěkné. Což ovšem nevylučuje, že odrůda je správně. Prostě houba vyhrává.
Dýňoviště 2015 + 2016, 28.7.2016
Nevím, já dýně moc nepěstuju, ale podle mne je to jen vláknina s vodou. Ostatně jako většina zeleniny. Osobně pěstuju jen cukety a patizony, sklízím malé plody, přidávám do všeho kam se hodí, do leča, směsí na těstoviny, buřtguláše, ratatouile a... celý příspěvek >
Zakalená zelená voda, 27.7.2016
Slovo "koktejl" jsem nezačal používat já. A nešiřte poplašné zprávy.
Zakalená zelená voda, 27.7.2016
Že modrá skalice je síran měďnatý vím. A jestli jsou zdravější ionty mědi ze skalice nebo z ionizátoru neví asi nikdo. Paní má koktejl ze skalice = mědi, vy ze stříbra, mědi a zinku. Pokud vám neuniklo, paní ionizátor nemá. Tedy rada jak je z něj... celý příspěvek >
Grilovaná kachna, 26.7.2016
Viděl (nedělal) jsem grilovat spíše griloudit celé malé krůty. Točilo se jich na tyčích asi deset najednou celé odpoledne. Občas pod ně někdo přihodil polínko buku. Jak to chutnalo nevím, neb nebyly pro nás. Ani neznám způsob jak byly připravené... celý příspěvek >
Zakalená zelená voda, 25.7.2016
Vyměňte vodu, pH a dezinfekci Tohle poněkud nechápu.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika