Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím vyčistit zelák?, 8.9.2016
A co myslíte že ten chleba to narovná? Vymyl bych to a nechal co nejdéle větrat bez víka. Jak už je tu psáno, úplně odstranit to nejde. Když to bude vadit, pak ho umyjte kladivem.
Křovinořez - kvalita struny, 8.9.2016
Kupovali jste jich několik, tedy máte zkušenost a z té můžete vycházet. Já osobně preferuju takovou, která se nejméně láme, což je nejprotivnější závada.
Křovinořez - kvalita struny, 8.9.2016
Jsou tam jiné hmotnosti, setrvačnosti, momenty, síly. Tak jak to srovnáváte to asi nemá význam. Abyste napnul otáčející se strunu, musí být na konci "pověšená" nějaká síla. Kotouč žádnou nepotřebuje, je tuhý. On to jistě google-ing. 90.82 odborně... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 6.9.2016
Trochu to hodnocení Strilla poopravím. Výtka za množství hráškových nepoužitelných plodů zůstává, může to být i podmínkami, přece jen Ítálíje je Ítálíje. Ale chuťově je velmi dobré, Cherolla je horší. Aspoň u mne z folníku.
Křovinořez - kvalita struny, 6.9.2016
Mně se to furt nezdá. Co když tam není spojka, ale volnoběžka? Ta je závislá jen na rozdílu otáček, ne na počtu.
Jednak spínání spojky není ovládáno bubnem=nástrojem, takže pokles otáček motoru ji rozpojí, možná nepatrně později, ale v praxi jsem nepozoroval, že by "hlava točila motorem". Otáčky motoru spadnou hned po ubrání plynu. Druhak se domnívám, že těch... celý příspěvek >
Pokud je na stroji těžký nástroj, který má velkou setrvačnost, tak motor bez mazání dobíhá déle. Myslím že ne, je tam spojka.
Čím to, že je letos málo vos?, 5.9.2016
U nás taky a jsem tomu rád. Příčinu nezkoumám, stejně není možnost to ovlivnit. V přírodě to bývá tak, že přemnožení jednoho druhu vede k posílení populace predátora, který v následné sezóně ten "žraný" druh zdecimuje. Ale jestli je to tenhle případ... celý příspěvek >
Muškáty kvetou ale nerostou, 3.9.2016
Mám u dvou koupených letos podobný jev. Hnojit můžete určitě víc, ale já hnojím dvakrát týdně a listy jsou stále malé. Tipuju buď vliv nějaké chemikálie, nebo šlechtění. Uvidím, zda se podaří přezimovat.
Malinovka vařená, 1.9.2016
POTŘEBNÉ PŘÍSADY1 hrneček - 250ml- malin, nejlépe lesní...80ks malinových listů... 8dcl vody...1 lžíce kys. citronová...1 kg cukr POSTUP PŘÍPRAVY Maliny, vodu a lístky - (trhám ty mladé, takže jich dávám víc, protože jsou menší, ale pokud je... celý příspěvek >
Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 31.8.2016
S tím zelím máte asi pravdu. Mám to samé a pořád kolem toho chodím, proč polovina hlávek vypadá jinak než ty ostatní. Asi to mydlí, jak jim to přijde do mašiny. Možná i chyba obsluh balicích strojů nebo skladníků, nedělám si iluze o nějaké velké... celý příspěvek >
Moravská jadernička, 30.8.2016
Zde na dokreslení, že i. F.M. nemá pravdu, je podstatná část mailu od zmiňovaného známého ovocnáře ze Vsetína. Uzávěr nechť si udělá laskavý čtenář sám. -------------------------------------------------- Dobrý den, pane Prchale! Jaderničky... celý příspěvek >
Moravská jadernička, 30.8.2016
Určitě to velmi závisí na hubě, která do toho jabka kouše. Podobné boje tu byly o Strýmku, pro mně kyselá řepa co křiví ústa, láme vaz, pro jiného pikantně navinulá lahůdka.
Totálne neškodný herbicíd, 29.8.2016
To já to obdivuju, ale nehodlám se stresovat, že to tak nemám taky. Hlásím se do skupiny "líných".
Tvarování Leskory na vřeteno - letní řez?, 29.8.2016
Terminál sesadit půjde. Ty boční výhony se větví téměř všechny. A jsou neúměrně dlouhé, jak jsem psal, hlavně spodní patro.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika