Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 19.3.2017
Díky globalizaci může být původ osiv jakýkoliv a šance na zjištění skutečnostti nulová. Nemá cenu se tím zabývat. Ne každý prodejce produkuje všechny sorty, takže pokud chcte nějakou odrůdu a prodává ji jen ten, koho hluboce nenávidíte, jste v... celý příspěvek >
Krovinořez jako dárek k narozeninám, 19.3.2017
Dejte mu do toho obchodu poukázku, nebo v dárkové obálce ty peníze. Uděláte nejlíp.
Aký olej M2T alebo Stihl (resp. iný) do agzatu po GO, 19.3.2017
Mám motor Jikov 1447 asi od roku 1991. V roce 2002 jsem se ptal OTS Vari jaký zvolit mísící poměr při použití oleje Mogul TS. Odpověď je v citaci. Agzat v dotazu je taky z roku 91, ale tipuju, že moderní TS olej v poměru 1:50 jej bezpečně umaže. Těch... celý příspěvek >
Semenaření, 19.3.2017
Čím přikryté, proč přikryté, jak přikryté?
Použití netkané textílie, 18.3.2017
Mám jinou zkušenost právě při nakrývání raných košťálovin. Netex sadbu ochrání a významně uspíší sklizeň.
IH: Samozřejmě máte pravdu. Ale...
Tak to vyzkoušejte. Pak uvidíte, kdy vám to vítr odnese. Tunely dělat nutně nemusíte, když dáte netex volně, rostoucí zelenina ho nadzvihne, je lehký. Jestli je pod netexem zima nebo teplo se zeptejte té zeleniny, proč líp roste i když tam... celý příspěvek >
Aký olej M2T alebo Stihl (resp. iný) do agzatu po GO, 17.3.2017
1:40 je na moderní olej hodně. 1:50 je (může být) pro starý motor málo. Jaký rozdíl to je, se nechá spočítat, měl by to umět každý, kdo vyšel ze základky. Proč vy nezveřejníte ten zázračný stabilizátor za padesátník?
Aký olej M2T alebo Stihl (resp. iný) do agzatu po GO, 16.3.2017
Souhlas, akorát ten poměr může být 1:45, to umaže každý olej. Je rozumné používat lepší oleje, hlavně kvůli kouřivosti, na motorce tomu ujedem, ale na traktůrkách máme výfuk před nosem.
Klasická chrupka - druh, 16.3.2017 Obsahuje fotku
Když to Napoleonova rozjede...
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 16.3.2017
Psal tu kdysi kdosi z Pardubic, dělám to podobně. Výsev na MDŽ. Celý březen ve výsevní nádobě bez přepichování. Prvního dubna přepíchá do skleníku a překryje dvojitým tunelem z netexu. Za měsíc jdou do provozu. Je to jednoduché, málo pracné a funguje... celý příspěvek >
Nezavážu a nezavážu, 11.3.2017
Vyměnit ruce...
Nezavážu a nezavážu, 11.3.2017
Jestli je to běžná PVC páska, tu si půlím přípravkem z prkýnka s drážkou a lámacího nožíku. (Dřív se tak řezaly filmy z osmiček kamer). Pak se s tím dá dělat jemná práce.
Prvni moje uzeni, 11.3.2017
Na to taky nemusí pracovat ve špitále. Stačí zajít do kuchyňských potřeb.
Rajčata 2017, 10.3.2017
Přikláním se k názoru, že rajčata moc vody nepotřebují. Sám je mám ve folníku a zalévám velmi sporadicky, loni jsem zaléval snad 10 x za sezónu a to ještě hlavně kvůli hnojení. Pravda je, že u nás je vlhko pořád. Pokud mají dostatek, ve skleníku... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika