|
Příspěvky uživatele - 103.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2015, 5.12.2014 tak to celé zalilkujte a bude to, lilek je základní zeleninou, pokud si clovek da tu praci ze zacatku s recepty a zkousenim, bude mit vetsi spotrebu lilku jak brambor, tak jako ja :) |  | Papriky 2015, 4.12.2014 muzete mi prosim napsat zkusenosti s odrudou Nova, ackoliv je v nabidce dlouho, m prilis velka reklama se ji nikdy nedelala... díky |  |
|  | Papriky 2015, 4.12.2014 na to by vam odpovedeli asi nejlepe jen sami slechtitele, nicmene je pravda, ze F1 hybridy jsou na to skutecne odolne nektere i rezistentní |  | Papriky 2015, 4.12.2014 mozna by to mohlo byt fusariove vadnuti papriky... |  | Papriky 2015, 4.12.2014 te Amy je skoda, ja ji mam roky a jsem nadšen (340MNM), kdyztak misto ni zkuste Monanta, vytrvale nasazovala i po vpadu studenych front, kdy se i v noci ochladilo..., na co si vzpomenu: Fatima, Ramiro, Bělorožec, Ohnivec, Amy, Komtesa, Kubista,... celý příspěvek > |  | Nevíte co je to za rostlinku?, 19.7.2014  Prosím o pomoc, vyrostla nám tato květinka a já nevím co to je :-( |  | Angreštoborůvka?, 18.7.2013 Dobrý den, u prarodičů si již po dva roky pochunáváme na plodech z keříku, který nazval prodejce Angrašto-borůvkou. Když si zadám tento název do vyhledávače, nic nenaleznu. Najde se mi pouze Josta, tedy angeršto-rybíz. Ten mají prarodiče také a tak... celý příspěvek > |  | Mrazuvzdorné rostliny, 22.10.2012 Dobrý den, připojuji se k dotazu... mám úplně stejný problém. Chtěla bych rostliny, které by byly celoročně zelené... napadly mě buxusy, ale během loňské zimy mi v květináči zmrzly:-(Také si nejsem jistá, zda rostlinám bude dlouhodobě stačit truhlík,... celý příspěvek > |  | Napadený buxus - čím?, 4.7.2012 Dobrý den, také bych ráda věděla, co je to za škůdce. Po buxusech mi nic neleze, jsou to skutečně bílé cestičky uvnitř listu. Dva buxusy už mi takto odešly a nyní jsem objevila nákazu na dalším. U předešlých kusů jsme stříkaly, tuším, Mospilanem, ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|