Příspěvky uživatele - 103.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2015, 5.12.2014
tak to celé zalilkujte a bude to, lilek je základní zeleninou, pokud si clovek da tu praci ze zacatku s recepty a zkousenim, bude mit vetsi spotrebu lilku jak brambor, tak jako ja :)
Papriky 2015, 4.12.2014
muzete mi prosim napsat zkusenosti s odrudou Nova, ackoliv je v nabidce dlouho, m prilis velka reklama se ji nikdy nedelala... díky
Papriky 2015, 4.12.2014
na to by vam odpovedeli asi nejlepe jen sami slechtitele, nicmene je pravda, ze F1 hybridy jsou na to skutecne odolne nektere i rezistentní
Papriky 2015, 4.12.2014
mozna by to mohlo byt fusariove vadnuti papriky...
Papriky 2015, 4.12.2014
te Amy je skoda, ja ji mam roky a jsem nadšen (340MNM), kdyztak misto ni zkuste Monanta, vytrvale nasazovala i po vpadu studenych front, kdy se i v noci ochladilo..., na co si vzpomenu: Fatima, Ramiro, Bělorožec, Ohnivec, Amy, Komtesa, Kubista,... celý příspěvek >
Nevíte co je to za rostlinku?, 19.7.2014 Obsahuje fotku
Prosím o pomoc, vyrostla nám tato květinka a já nevím co to je :-(
Angreštoborůvka?, 18.7.2013
Dobrý den, u prarodičů si již po dva roky pochunáváme na plodech z keříku, který nazval prodejce Angrašto-borůvkou. Když si zadám tento název do vyhledávače, nic nenaleznu. Najde se mi pouze Josta, tedy angeršto-rybíz. Ten mají prarodiče také a tak... celý příspěvek >
Mrazuvzdorné rostliny, 22.10.2012
Dobrý den, připojuji se k dotazu... mám úplně stejný problém. Chtěla bych rostliny, které by byly celoročně zelené... napadly mě buxusy, ale během loňské zimy mi v květináči zmrzly:-(Také si nejsem jistá, zda rostlinám bude dlouhodobě stačit truhlík,... celý příspěvek >
Napadený buxus - čím?, 4.7.2012
Dobrý den, také bych ráda věděla, co je to za škůdce. Po buxusech mi nic neleze, jsou to skutečně bílé cestičky uvnitř listu. Dva buxusy už mi takto odešly a nyní jsem objevila nákazu na dalším. U předešlých kusů jsme stříkaly, tuším, Mospilanem, ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika