|
Příspěvky uživatele - 92.147
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nákup trvalek a balkonovek na floře Olomouc, 17.4.2015 Hezký den, ráda bych se zeptala. Planuji na pristi tyden zajet kouknout na floru do olomouce Co vše se tam da pořídit za květiny? A za cca jakou cenu? Nebo vyjde lépe květiny objednat v zahradnictvi? b udu rada, kdyz se podelite o sve zkusenosti... |  | Mušky v substrátu, 12.4.2015 Dobrý den, prosila bych o radu zkušené. Koupila jsem substrát a do něj nasadila cibulky, ktere mam doma. Jenže z hliny vyletaqvaji male cerne musky. Co to je prosim? A jak je zlikvidovat? Budu vděčná za každou radu. Děkuji |  |
|  | Roundap, 6.4.2015 Hezký den, rada bych se prosím zeptala. Když postříkám určitou plochu roundapem, jak dlouho se pak do takové půdy nesmí sadit? Jde o to, ze potrebuji zbavit plavele pas cca 3x1m a po vyhubení natahnout textilii a zasadit trvalky. Po jak dlouhé době... celý příspěvek > |  | Kolik fuchsii?, 2.4.2015 Hezký den, ráda bych se zeptala, kolik je třeba dat rostlinek surfinii do truhliku 80 cm? Nikdy jsem je neměla, tudíž nevim, jak moc se rozrostou? Popřípadě pokud máte někdo fotky v truhlíku? Pořád zvažuji, zda letos fuchsie, či surfinie. Kazdopadne... celý příspěvek > |  | Založení zahrady, 2.4.2015 Hezký den, i já bych si letos konečně chtela založit zahradu. Práce kolem domu máme již hotovy, ted jen vse správne rozvrhnout. Proto bych prosím ptrebovala poradit, jaké květiny kde zasadit. Některá místa mám již naplanovana (výklenek o rozmerech... celý příspěvek > |  | Pěstování hortensie, 2.4.2015 koupila jsem specialni substrat i hnojivo pro hortenzie. Koukala jsem na vetvicky a kvetenstvi tam zadne nevidim. Tudiz strihat asi neni co :-) |  | Pěstování hortensie, 2.4.2015 Hezký den, taky bych poprosila o radu. U zahradníka jsem koupila hortenzii Hydrangea serrata. Měla by být modrá. Pořídila jsem ji za účelem zasadit ji do vysokých okrasných květináčů. Zahradník mi poslal cca 20cm vysoké keříky. Má cenu je do... celý příspěvek > |  | Co s cibulemi klasických lilií a Tigridium pavonium?, 1.4.2015 Mohu tedy oboji zasadit do kvetinace a pak vysadit ven? Mám cibule a nevim, zda nechat zatím v sáčku, jak jsou a nebo zasadit
|  | Co s cibulemi klasických lilií a Tigridium pavonium?, 1.4.2015 Hezký den, ráda bych se zeptala zkušených... Koupila jsem cibulky lilii a tigridii. Mám je zasadit doma do květináče a po narašení je vysadit ven? Nebo je vysadit ven hned? Budu moc ráda, když někdo poradí. Děkuji :-)
|  |
 |
|
|
|