|
Rajčata 2018, 14.1.2018 Děkui podívám se tedy po těchto odrůdách také jsem podlehla popisu odrůdy že mají skvělou chuť moc děkuji za rady Jana |
 |
Rajčata 2018, 13.1.2018 Děkuji všem za informace asi tedy nebudu vysévat mohu prosím tip na jiné dobré rajče odolné tyčkové a dobré chuti? |
 |
|
 |
Rajčata 2018, 12.1.2018 Dobrý den, chtěla bych letos vyzkoušet pěstovat odrůdu rajčat Malinowy retro máte prosím někdo zkušenost s touto odrůdou mělo by jít o tyčkové rajče děkuji za případné odpovědi |
 |
Keříkové zelené fazolky, 12.1.2018 Nám se osvědčila odrůda žlutých keříkových fazolek ELEKTRA a ze zelených Casablanka dobré výnosy lusky pěkné bez vláken máte s nimi někdo také zkušenost |
 |
Vhodný strom, pod kterým se dá udělat posezení, 6.4.2015 Co vysoká jabloň některá stará odrůda :-)) |
 |
Růže Kordes v Olomouci a okolí, 16.3.2015 Některé kordesovky mívají každoročně v Hornbachu v Olomouci. |
 |
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 10.3.2015  Já už to nevydržela a ředkvičky už mám několik dní zaseté v pařeništi a už mají venku i lístečky tak jako salát. Jinak jsem stihla normální jarní práce vyhrabat trávník, vyčistit trvalkové záhony, záhon s jahodami, maliny a živý plot vyčistit a... celý příspěvek > |
 |
Papriky 2015, 27.1.2015 Dobrý den, prosím mohl by mi někdo sdělit zkušenost s odrůdou paprik Karola, Fehér a Alexandru. Dostala jsem semínka jsou od výrobce firmy SEMAS a nemohu se nikde ani na stránkách firmy dopátrat více informací než dvě větičky na sáčku se semínky.... celý příspěvek > |
 |