|
Příspěvky uživatele - 34.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký malotraktor na zahradu, 6.4.2015 Kolem 40let, by jsem klidně volil Vari, službu udělá, je to nezmar, veliká variabilita, TP,nízké náklady, ale čím bude člověk starší, tím spíše ocení svezení a ne běhání za strojem.Nesené nářadí je radost z práce-žádné běhání, startování klíčkem,... celý příspěvek > |  | Jaký malotraktor na zahradu, 6.4.2015 Ono s tím techničákem to bylo tak, že se o něj žádalo u výrobce a ten ho tehdá posílal s nějakou sadou za několik stovek, tak proč by o něj někdo žádal, když mu varina neopustila pozemek a když jo, tak to tehdá nikdo neřešil, po vesnici jezdilo... celý příspěvek > |  |
|  | 2T vs 4T, 6.4.2015 Dnes, vzhledem k jednoduchosti a spolehlivosti 4t-motorů, tak určitě ne.Když jsem používal do trabanta motul antismoke, tak vůbec nekouřil, naproti tomu tchánova Š100,si vzala 1l oleje/800km! A dnes staší nafťáci hulí jak fabriky.A co se týká... celý příspěvek > |  | Stiga Collector 46B vs. AL-KO Silver 42 B-A, 6.4.2015 Ještě k té Stize-na běžné sekání jsem neměl nikdy problém, vlastním ještě 10-ti letou stigu 53cm, kterou nahradil traktor, díly dodnes bez problému, ale pokud nebudete spokojen se sběrem, dejte tam čistě sběrací nůž, je o něco hlučnější, i proto se... celý příspěvek > |  | Stiga Collector 46B vs. AL-KO Silver 42 B-A, 6.4.2015 Ale STIGA dává 5let záruku, pokud není stroj pro komerční účely, na podzim jsem stigy kupoval, jednu v hliníku domů a jednu v plechu na chalupu.Po sezóně je obě hodím do servisu na výměnu oleje, přebroušení a vyvážení nože, kontrolu filtru a víc... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|