|
Příspěvky uživatele - 248.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 13.12.2014 To já ještě tak dva a půl měsíce počkám , před mrazy neřežu. Lída |  | Nevím co se s ní děje, 13.12.2014 Tak jsem měla pravdu, že to nebude palma - jak píše p.Janča... Víc světla, zálivka občas, třeba 1x za 14dní - až zem proschne, ale pak zalít pořádně, až proteče voda. Na dracénu má květináč dost velký, takže teď nepřesazovat. Přesadila bych zjara do... celý příspěvek > |  |
|  | Špatně zasazený rybíz?, 12.12.2014 Proč vám nerostou další pruty, nevím, ale každopádně je můžete nahrnout. Pokud máte kompost, tak kompostem. Pozor, koření mělce, takže zeminu spíš přidat, než shrnovat z okolí. Hnojíte je něčím? My dáváme před zimou do keřů kompost, potom zjara při... celý příspěvek > |  | Opadává mi borovice, 12.12.2014 Téhle něco je, pokud by opadávalo staré jehličí, tak opadává jen ve směru od kmene, konce větví jsou dál zelené a přirůstají - tahle žloutne i na koncích. Ale co jí je, nevím, s chorobami jehličnanů zkušenosti žádné nemám. Lída |  | Nevím co se s ní děje, 11.12.2014 Nepotřebuje přesadit? Mladé palmičky se přesazují každoročně, používá se vyšší květináč.
Nebylo by foto? Píšete totiž "odnož" + "kmínek" - a palmy, které mají kmínek, odnože netvoří, jestli to není špíš juka nebo něco... celý příspěvek > |  | Květina - dárek, 7.12.2014  Ta šeflera je pěkná, hlavně ta se zelenobílými listy - není náročná, snese skoro všechno a je dost efektní... Lída |  | Co je to za houbu?, 7.12.2014 Na tu čirůvku dvoubarevnou jsem tu minule také koukala - vypadá to, že mi roste na zahrádce. Fakt je z ní dobrá gulášovka? Lída |  | Identifikace 3 rostlin, 7.12.2014 1) mi připomíná lnici (kručinkovitá nebo jiná), 2) nějaký rozrazil (cizí?). Ale chybí ty barvy (a také spodní část rostliny s kořenem), takhle člověk fakt jen hádá... Lída |  | Identifikace 3 rostlin, 7.12.2014 Ta 3) by mohla být vrbovka (asi malokvětá). Je to špatně vylisované, barevnost by se měla zachovat, nemělo by to celé zhnědnout. Lída |  | Strunová kosačka Noell EO224, 7.12.2014 Viz katalog, str.6...
|  |
|  | Prosím poraďte co je to za cibulovinu, 7.12.2014 Amarylis = Hippeastrum = hvězdník to podle tazatelky není. Lída |  | Prosím poraďte co je to za cibulovinu, 6.12.2014 On i hvězdník má cibule různé... Mám Dancing Queen, ten má cibuli širokou plochou a pak druhý, měl by být bílý) a ten má cibuli vysokou a úzkou.
No uvidíte, co vám vykvete. Třeba poradí někdo... celý příspěvek > |  | Prosím poraďte co je to za cibulovinu, 6.12.2014  A není to tedy "španělská ladoňka "(hyacintovec španělský)? Velikost by odpovídala, ty se ale sází na podzim ven do hl. cca 8cm, kvetou zjara bíle, růžově a modře... Lída |  | Hnědé skvrny na listech anturie, 6.12.2014 Standa píše přelitím, normálně to tak bývá, ale mně na té fotce připadá spíš přeschlá. V každém případě je potřeba zalévat podle teploty místnosti, aby zem byla stále mírně navlhlá (ne mokrá). Nemá ráda zimu, chce pokojovou... celý příspěvek > |  | Prosím poraďte co je to za cibulovinu, 6.12.2014 Pokud to je pokojovka, může to být třeba Hippeastrum. Ale dejte je víc na světlo, jsou vyčouhlé listy. Lída |  |
 |
|
|
|