Příspěvky uživatele - 247.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak seřídit spojku u Vari, 18.7.2015
Mám vlastní negativní zkušenost z vkládání exaktních údajú. Odborník na motorové pily a křovinořezy nejsem. Do diskuse se zapojuji jen v tématech, která alespoň trochu ovládám a nemontuju se do všeho co se tu naskytne.
Kultivátor, 22.5.2015
Velmi by mne zajímalo jak se u tohoto typu kultivátoru nastavuje hloubka kypření. Ty třiary dělám ručnějen proto, abych při strojním zpracování nezpůsoboval sesuv půdy ze svahu, přestože mi neni 20, ani 30 a 40 mi bylo předepředepředevčírem.
Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015
S přechodem na čtyřtakt se musí překuchat převodovky, známá věc od prvopočátku a je to věc dosti nákladná. Střeva převodovek je třeba vyměnit z titulu velmi velkého rozdílu RPM. Aby se zajistil odbyt nastupujícího čtyřtaktu, tak se záměrně sprasily... celý příspěvek >
Bramborový sud, 13.2.2015
Tak to letos udělej a dej vědět kolik těch brambor bylo a vhodné by bylo to doložit aspoň fotgrafií, svědkové se státním zástupcem by také byli vhodní. Všichni jsou zvědaví a když se to povede tak ti od radosti urhají ruce.
450e délka lišty 45cm, 14.11.2014
no jo, je to delší páka takže větší síla.  Ale špice opisuje mnohem delší kruh. Jede to po delší dráze. Čili pomalejší pohyb lišty, pomalejší otáčení. Alespoň myslím.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika