|
Příspěvky uživatele - 224.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žloutenka nebo klejotok - monilioza či rakovina?, 6.3.2013 Broskvoně v jílech - důležité vybrat přijatelnou podnož např. St. Julien, ZR apod. Broskvoně na b. semenáčích (B-VA-2) mně v jílu vždy živořily a nepřirůstaly. |  | Roubování, 4.3.2013 Obecně cca kolem období kvetení. |  |
|  | Podnož "Kavkazská", 1.3.2013 V Sempře (Litoměřice) hrušňové semenáče neprodávají ani nevyrábí. V případě potřeby je nakupují od pana Šinkmajera z Lysé nad Labem. Ten už má bohužel vyprodáno. |  | Je na obrazku oresak nebo pajasan?, 20.2.2013  Pravděpodobně to bude ořešák. Ještě koukněte na jizvy po řapících - jsou rozdílné (viz foto).
Vlevo pajasan, vpravo ořešák.
|  | Konference na kdouloni?, 18.2.2013 Mám stejnou zkušenost jako pán Miloš - Laura na kdouloni - 7 let, průměr kmene 3 cm, výška 112 cm; Elektra 180 cm, stav kmínku - slabý, popraskaný, nezdravý, Jana - 150 cm, slabá bez přírůstků, vloni odumřela. Naproti tomu Clappova na semenáči roste... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 13.2.2013 Perun je velice bujně rostoucí rajče - vysoké, silné. Do truhlíku určitě ne. |  | Vackova pozdní, 12.2.2013 Mám na zahradě xx stromů odrůdově nepojmenovaných, dříve snad odkopky množených, plody jsou prakticky totožné jako na fotografii (i když toto porovnání podle jedné fotky je ošidné). Jeden, dva nejpodobnější stromy se od ostatních liší a nejen dle... celý příspěvek > |  | Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 5.2.2013 Pan Miloš a Wimpi mají pravdu - kolikrát se vám, pěstitelům, stalo, že jste koupili podle oficiální visačky vámi požadovanou odrůdu a po letech z toho "vylezlo" úplně něco jiného. Mně se to stalo kdysi při koupi hrušně Hardyho, která se proměnila v... celý příspěvek > |  | Tajemná plodina, 30.1.2013 Je to Solanum aethiopicum
|  | Speciální roubovací nůž/přípravek/kleště k roubování na kozí nožku, 16.1.2013 Cutting cleft grafts
|  |
|  |
 |
|
|
|