|
malotraktor Slavia tv8 24S, 2.1.2008 To je snad jasné. Pokut se dá sehnat 25tka v dobrém stavu a za slušný peníz a je ji kde parkovat atd. pak vždycky nějaký TKčko strčí do kapsy. Klasika traktor kus pořádné litiny , železa a velká kola dělají divy. Ta by mohla s kmenem... celý příspěvek > |
 |
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 1.1.2008 No, ono je to tak, že dřevorubec v lese řetěz obtahuje několikrát za šichtu. Jednak to umí jednak potřebuje aby ten řetěz byl stále co nejostřejší a aby mu co nejdéle vydržel. A řetěz z lišty sundá v lese jedině když se vážně poškodí třeba... celý příspěvek > |
 |
|
 |
malotraktor Slavia tv8 24S, 1.1.2008 Je to slabé a lehké, ale na to bude muset řijít sám. I na to, že vynaložené prostředky a námaha do lesní zástavby takového stoje nenusí odpovídat očekávání. Kdyby to k něčemu bylo dělalo by se to už dříve a hlavně i před rokem 89. To byla zlatá éra... celý příspěvek > |
 |
malotraktor?, 30.12.2007 Co je to sklapěčka vzadu na portálu? A ve předu to má jedno světlo? |
 |
Dolmar PS 350, PS 420, 29.12.2007 Jo, ten váš odkaz funguje, ale pokut si otevřu Namir a pak řetěz. pily benzin. prostě nic. Není tam. O celkové prezentaci Makity a Dolmaru ze bylo napsáno dost a dost. Je to opravdu bída a děs. Připadá mi to jako nulový zájem na tom, jestli si ten... celý příspěvek > |
 |
Dolmar PS 350, PS 420, 29.12.2007 Já ji tam ale nenašel. |
 |
Dolmar PS 350, PS 420, 29.12.2007 Zapomněl jsem uvést, že se ptám na PS 420. |
 |
Dolmar PS 350, PS 420, 29.12.2007 Já se zeptám konkrétně. Je známa cena? Lze tuto pilu u prodejce nakonfigurovat - lišta 35cm řetěz 3/8 1,3mm a má ji vůbec český prodejce? |
 |
Malotraktor slavie tv8 24 s, 28.12.2007 Myslel jsem něco, třeba jetýho, ale to, co dnes v podstatě existuje, např. AGT, ale s řiditelnou př.nápravou. Slávia už neexistuje, díly na motor není problém, ale co zbytek? Ten by měl být nějaký jugoš. I AGT je ze Slovinska, ale není to nástupce... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor slavie tv8 24 s, 28.12.2007 Zdar Tomíku. Drž se TKčka a nekupuj další kloubák. Pokut potřebuješ něco silnějšího, pak s řiditelnou př. nápravou. To tvoje TK nemá chybu a jestli pojedeš jednou na víc, o co jde a co neutáhneš najednou tak rozřízneš. Měnit to za slávii a doplácet... celý příspěvek > |
 |
|
 |
jaký je rozdíl?, 21.12.2007 Pane 193.163 můžete mně vysvětlit proč nás tady větráte v různých vláknech dotazy na různé traktory Zetor? Jednou jste u Z 5211 pak zase 4911. Napište o co vám jde a nezkoušejte znalosti lidí z UŘ l až lll ap. |
 |
speciální stroj na ořezání větví, 17.12.2007 To co popisujete přesně existuje a používá se např. ve vinohradnictví. To by měl být směr pro vás při hledání na netu. Nechcete snad abych vám zde vypisoval adresy, že ne? |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 16.12.2007 Vážený Radku Mikle, pokut denně (v sezoně) sekáte jak píšete pět až sedm tisíc metrů doufám že čtverečních tímto vybavením, jste, nechci vás urážet, blázen. Ne opravdu, vás by měli platit od kilometru a ne od výměry. |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 15.12.2007 Když to počítám, tak při čtrnácti hektarech a záběru půl metru náš spokojený kolega nachodil dvěstě osmdesát kilometrů. Je to tak, nebo zase neumím počítat? |
 |
Nože do sekaček - materiál, 15.12.2007 Tak materiál už by jsme jakž takž měli a těď je třeba nůž vytvarovat tak, aby vykazoval uržitý sací efekt, pokut půjde do sekačky s košem, prostě udělat geometrii nože. Dále neméně podstatnou věcí je vynážit onen nůž, takže nebude lepší a... celý příspěvek > |
 |