Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
TZ4 K14 a příslušenství, 17.1.2008
Nastavovací těleso pluhu v závěsu malotraktoru nesmí být "na tvrdo" ale volné a eliminuje se tím mj. to, aby pluh nekopíroval lámání a narovnávání stroje (nevím jak líp to napsat) protože při jízdě se přece jen v kloubu mítně vlní. Takže ta... celý příspěvek >
TZ4 K14 orba, 14.1.2008
Že by dvanáct a čtrnáct? Samozřejmě s originálním dvoudobým motorem. Později se tam dávaly Slávie a už to tak nesedělo.
TZ4 K14 orba, 14.1.2008
Jak jsem psal, já TKčko nemám, ale kolegové co jsem obkoukal ořou na nejužší s origo jednoradličným obracákem, ale stejně ho požívají jako jednostranný. TVčko má šířku danou maximálně se dá rozšířit na 120 montáží rozšiřovacích segmentů. Ty nemám,... celý příspěvek >
Technika orby, 10.1.2008
Vážení 4.11.2007 v 16.53 jsem psal o rotačním pluhu a  že až na to znovu narazím podělím se. Tak tady to je a neříkejte, že to není minimálně zajímavé.  http://www.youtube.com/watch?v=de7vMFasJEU&feature=related
T4 K14 vs TZ4 K14, 9.1.2008
Zákon 361/2000Sb. o provozu na pozemních komunikacích... atd §51  Lidi na korbě náklaďáku nebo nákladní korbě přívěsu traktoru nemají co dělat a bacha na to je to dost drahý. Samozřejmě mimo ty vyjímky ozbrojené složky hasiči ap.... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 7.1.2008
Co do toho pletete pořád i mě? Já jsem se snažil vyvrátit mylné tvrzení o nedostupnosti ND na TV na konkrétních příkladech, někdy i z cenami a rozptýlit obavy z oprav motorů Lombardini. A když už píšu, Tomíku napiš sem proč scháníš motor Slávia... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 7.1.2008
TO 127 Martin Co chceš vědět? Co budu vědět napíšu. TO 4.243 To už neřeším.Je to každého věc a čitatel nechť si z toho vybere.
T4 K14 vs TZ4 K14, 6.1.2008
Tak jednoválec dvoutakt v naftě, tím bych se moc nechlubil plus zázračné mazání válce a když motor proženeš velice rád se přidírá na výfukové staně. Dále motor vyniká úžasným krouťákem. Pokut ho netočíš nejede. Úžesné. Pročpak asi lidi pasou po... celý příspěvek >
 Jo, a že o žádných problémech nevím. Spojková lamela 260 kč s DPH přítlačák 980 kč s DPH... mám pokračovat? Je vidět, že ve skutečnosti o tom nic nevíš, jen co druzí povídali.
Čau Martine, TV 420 motor čtyřtakt Lombardini LDA 100 18 HP a určitě váží víc. Možnost závaží na všechna kola čtyři rychlosti vývod. hřídele trvale 4x4 atd. atd. Pokut chceš více info, napiš.
T4 K14 vs TZ4 K14, 5.1.2008
Psal jsem, že nemám TKčko. Mám TV 420 a mj. ogriginál třístranně spkápěcí, jednoosý hydraulicky bržděný vlek. Kdo zná nená důvod pochybovat o celkové hmotnosti vleku. Postupem času jsem si uvědomil, že je rozdíl  mezi těmito stroji a že... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 4.1.2008
To chce klid. Já a snad ani nikdo jiný vás nechce štvát. Jen snad ještě jednu věc, když vám nefunguje ani ta hydraulika to ten malotraktor používáte jak? Jen s nebržděným vlekem? Co se týká TKčka a TVčka je to jako nebe a dudy. Není snad jediný... celý příspěvek >
Dobrá, beru na vědomí. Konečně je to každého věc. To, že vám nefunguje hydraulika je ale škoda, protože při tahání dřeva na krátký úvazek by jste si kmen mohl pozvednout. Jednak by neryl v zemi a taky by zatížil zadní kola, což by mohlo přispět ke... celý příspěvek >
Bunny co chcete vysvětkovat ohledně bržděné vlečky a popřípadě nákladu, který by vás roztlačil. Já malotraktor mám a k němu mj. bržděný vlek, který má někdy s nákladem až dvě tuny a i při jízdě z kopce, šláphu-li na provozní brzdu, ta... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 3.1.2008
Pane Kohoutru, nedovedu si představit vaše závady, když nejvíce pomohla montáž servořízení, ale budiž. Pokut namontujete kotouče zrušíte možnost mněnit šířku kol a lze jen doufat, že se vám někde v lese nevzpřící placek a neurve trubku. Jinak... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika