Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleomac - dobrý, 27.1.2008
Tak předně si myslím, že srovnávání pil k autům zde není, jakož to už po několikáté, to správné přirovnání. Ty stovky příspěvků k oleomacům by se taky daly přejmenovat na za ty peníze Oleo mac? Nikdy!! Dle mého jde o to, že jsou tyto pily... celý příspěvek >
Oleomac - dobrý, 27.1.2008
Ano já bych si tu Oktávku vzal. Na provoz Ferrari nemám dost peněz a navíc to Ferrari dost blbě topí.
TZ-4K-14-F, 27.1.2008
Díval jsem se do katalogu (donutil jsi mě) str. 69 tlumič výfuku pozice 30023. Takže měl by tam být závit, to je jasný, ale už není tak jasný, že tam přijde šroub. Oni totiž tuto pozici zapoměli dát do seznamu a popsat, ale podle vyobrazení to není... celý příspěvek >
TZ-4K-14-F, 27.1.2008
Na co je tam ona díra nevím neb tohoto stroje nemaje. Snad na nespálený olej, ale nevím. Vydrž Karel nebo Tata to budou vědět až to pojede. A co chytrá knížka, mlčí?
TZ-4K-14-F, 27.1.2008
Skrutku (šroub) ty struktůro!!! Tomíku Tomíku Tak vydíš patří tam skrutka nebo-li šroub. Změř průměr zkus protáhnout závitníkem a hned víš na čem jsi.
Volba vhodné elektr. řetězové pily, 24.1.2008
A vy necítíte, jak se má pila  v ruce snahu vyvracet za motorem?
Náhrada za HQ 262 xp z druhé ruky, 22.1.2008
Jo a psal jste o MS 390tce. Já nevím, dnaska bych ji už asi nekupoval. Nejzajímavější na ní je cena. Je to taková krabice mně se moc nelíbí. A ta váha taky nic moc. Nevím no, myslím si že má odzvoněno. Ale pozor, je to jen můj názor!!
Náhrada za HQ 262 xp z druhé ruky, 22.1.2008
A když MS 280, tak MS 280i. Nižší spotřeba lepší akcelerace motoru netřeba řešit H šrobek. Není tam. Jen zkušenosti s touto inovací zatím moc nejsou. Tady si, pokut máte zájem, můžete něco o MS 280i... celý příspěvek >
Kawasaki alebo Honda?, 20.1.2008
Za zmínku stojí i fakt, že onen motor Honda je zařazen mezi hobby motory, kdežto motor Honda GXV 160 je v kategorii profi. Já ten kawa motor neznám, tak jestli se nesrovnávají motory různých kategorií.
stihl 441, 20.1.2008
Bunny, prosím vás pěkně, buď jste nečetl ten odkaz co jsem uvedl a pokut ano pak se zaměřte na bod 2. Čtěte pomalu a pozorně. Výsledek by měl být ten, že konečně pochopíte, že prodej značky Stihl přes internet zastoupení této fyrmy nepodporuje a... celý příspěvek >
stihl 441, 20.1.2008
Bunny neodsouhlasujte něco co není pravda. Například Stihl má svoji prodejní síť kam dodává výrobky určené pro trh v ČR a zajišťuje servis těchto výrobků. Ten kdo v ČR prodává výrobky Stihl a není od nich autorizován pro ČR může nabídnout jen... celý příspěvek >
Kawasaki alebo Honda?, 18.1.2008
Nevím jak Kawa, ale ta Honda GCV 160 na sekačce nebude mít 5.5 HP. Tohoto výkonu motor dosahuje při cca 3.600 ot/min a pochybuju, že rotační sekačka bude mít takto nastavený motor. Motory rotačních sekaček, kdy je nůž unášen hřídelí klikovky točí o... celý příspěvek >
Malotraktor dvoukolový Balcar, 18.1.2008
A na šnek. převod u Vari se nějak zapomnělo. Netvrdím, že s ním jsou zásadní problémy, ale je poctivé ho uvést. I proto, že tento druh převodu je označovám jako nejstrátovějsí co se týká výkonu což u toho Agzatu opravdu nehrozí. Na druhé straně... celý příspěvek >
Malotraktor dvoukolový Balcar, 18.1.2008
Ano firma neexistuje. Ing. Balcar zrušil i net. stránky a asi se věnuje jiné činnosti. Nechci se tady  rozepisovat o jednotlivích převodovkách, ale Agzat ji má technicky nejlepší. Myslím tu nejvybavenější. Když nic, tak jsou v ní všechny převody... celý příspěvek >
TZ4 K14 a příslušenství, 18.1.2008
Jasně, stránky jedou. Ten pluh by ale měl mít vůli i z brázdy a při opravdu dobrém seřízení pluhu by se pluh s nastavovacím tělesem v závěsu měl pohybovat v těch vůlích tedy by měl být jen tažen. To, že jsou kloubové malotraktory při orbě zlomeny je... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika