Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor jikov, 22.2.2008
Někde to nasává falešný vzduch. S tím karburátorem počkejte a zaměřte se třeba na gufera na klice.
Otáčkoměr, 20.2.2008
Nechci hodnotit kdo má a nebo nemá  pravdu. Je zde další aspekt. Co by jste po nich za ty peníze chtěli? Vím, že nikdo z nás neovlivní jejich mzdu. Je to jen jiný úhel pohledu a tak  je to ale se vším.
Traktorova Kosacka na 60 arov, 19.2.2008
Hodně se píše a nejen zde, o tzv. nechanických převodovkách. Mohl by sem prosím někdo napsat, jak taková "převodovka" vlastně funguje?
stihl 441, 17.2.2008
Ale váš prodejce je v tomto případě přece ZZ a uplatnit u nich případnou záruku na pilu Stihl jde. To ovšem nemění nic na tom, že oficiální dovozce tyto prodeje označuje za nelegální a označuje je jako šedý dovoz. Aby bylo jasno. Já nestraním ani... celý příspěvek >
Vari Honda GCV 160 - ventily, 16.2.2008
//www.zahrada.cz/forum/mala-mechanizace/udrzba-motoru-honda--5658/?retezec=vůle%20ventilů
Vari Honda IV., 14.2.2008
Až navrhnete a zrealizujete stroj, který bez zásadních konstrukčních změn bude ve výrobě přes třicet let a bude se stále prodávat, pak kritizujte konstruktéry. To za prvé a za druhé jste věděli při koupi do čeho jdete, tak co? Navíc, dnes je tolik... celý příspěvek >
co soudíte o vari pony II/A, 10.2.2008
Podstatné je to, že mot Honda GCV 160 žádnou vačkovou hřídel nemá!!!
MT 7 Uni, 8.2.2008
Byla někdy součástí GO výměna válce a pístu? Nebo se jen brousil starý válec. A co věci kolem vzduch. chlazení? Asi máte vše za sebou, ale jen se ptám.
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 2.2.2008
Takže si jde pořád vlastní cestou a o šanci bych spekuloval. Leda by si pomohla Makita.
Solo jde teď svou vlastní cestou... a kdy nešlo?
Není stejná. Rozdílů je tam víc.
Předělání Vari převodovky T 20 2 1 na 3 1, 2.2.2008
Pokut se budeme bavit v tendencích použití ND z DSK  317 do T 20, tak toto nejde. Pokut jsem vás dobře pochopil. Je lepší T 20 nechat tak jak je a sehnat DSK 317. Tříkvalt je trochu jinak konstrukčně řešen ve vnitř a cenově to nemá šanci. Chápu... celý příspěvek >
Výběr správné sekačky, 1.2.2008
Jasně, jasně, chápu!
Kdo se tady bojí výkonu? O nedostatečnosti ani písmeno, jen ten fakt, že sekačky s motory u nichž jsou uváděny maximální výkony tento výkon ve skutečnosti nikdy na sekačce a bez zásahu do regulátoru nedosáhnou. Je jen málo firem, které udávají... celý příspěvek >
Možná mě nazvete debilem, ale klidně, protože jen já co jsem se zde napsal o výkonech motorů na sekačkách. Tak i v tomto případě bych těch šest koní chtěl vidět. Pochopte už konečně, že šest koní je max. výkon, který motor dosahuje při zhruba 3.600... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika