|
Rotavátor - koľko nožov môže byť?, 22.3.2008 Jde to jen s jedním unašečem nužů na každé straně, který má na sobě přišroubované celkem čtyři nože. Dna pravé a dva levé. S jedním nožem to fakt nejde. |
 |
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 14.3.2008 Brusku kterou nezatracujete a jí podobné jsou oravdu skok do předu v kvalitě. Dříve však nebylo nic než POR 250 a jí podobné taky to muselo stačit i když se různě honily různé vůle. Já mám obě jak POR tak sice ne Einhel ale z globusu Asgatec,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výbě benzínu a oleje do Marunaka TH48DX Pro, 13.3.2008 Vašim rádcem pro nadcházející dva roky bude návod k použití. Aby jste neřekl, tak já bych tankoval BA 95 natural u pumpy, kde berete třeba do auta a olej bych dával Mogul TSF v poměru 1:25 prvních pár nádtží a pak už 1:50 Tak bych to dělal já. |
 |
Olej do benzinu pro pilu, 11.3.2008 Sice ne se stejnou kombinací jsem se ve svém okolí setkal a řeší to celkem v pohodě. Všechny stroje po záruce a do všech dává Mogul TSF, protože ho mají u nás na pumpě a funguje. Nejdůležitější je tam nezapomenout vůbec nějaký olej dát!! |
 |
Dolmar PS 350, PS 420, 11.3.2008 Pane J.S. pár týdnů už hltám každou informaci a zkušenosti s PS 420. Toto téma jsem si celé přečetl. Přečetl jsem si ale i téma Ktoru pilu? HQ 340, Stihl 230, Dolmar 350 i vaš text ze dne 10.3. v 20.49 a musím říci, že mě trochu... celý příspěvek > |
 |
Olej do benzinu pro pilu, 11.3.2008 Tak já škodovku náhodou mám a interval výměny mám 30 tisíc km od začátku. Co se týká toho bisnisu s oleji do benzínu motor. pil a podívám se na jejich cenu, která je myslím si přijatelná i vůči ostatním olejům stejné kvality nemám pocit, že mě... celý příspěvek > |
 |
Olej do benzinu pro pilu, 10.3.2008 Tak, to snad bylo jasné od začátku, že v tom mají chaos. Jinak co nechcete prozradit? Castrol TT super? |
 |
Olej do benzinu pro pilu, 9.3.2008 Podle mne to má skřítek vítek pěkně pomotaný. Ani Dolmar ani Stihl oleje nevyrábí, to zaprvé, za druhé tyto dvě firmy spolu nikterak neobchodují ani nekooperují. Stihl si nechává do vlastních obalů plnit určitý olej. Jak to má Dolmar nevím, ale může... celý příspěvek > |
 |
rotavator Robix, 3.3.2008 Na tu krabičku s kulatejma konektorama jsem zapoměl. Samo i ta by to mohla být. Měl jsem ji doma, ale našel jsem jen stahovák na magneto, tak asi šla do světa i s Babettou, ale nevím. Jinak už nevím. Nepodařilo by se vám to s někým nějak domluvit na... celý příspěvek > |
 |
rotavator Robix, 3.3.2008 Ještě vyzkoušejte botku (fajfku) a kabel. Co asi nezkusíte, je cívečka za magnetem. I ta by mohla udělat pá pá, ale snad ne. |
 |
|
 |
Stačí Rider?, 2.3.2008 Vaší rozloze do půl ha. moc nechybý. Jak jsem pochopil, tak rider je něco néně výkonného. Není rider jako rider. Podívejte se třeba na Stigu. Některé ridery výkonější než zahradní traktory. Je třeba zvážit, co se po stroji bude chtít a podle toho... celý příspěvek > |
 |
Vari Honda IV., 26.2.2008 To asi nééé. I Dakr je česká firma. Od začátku. |
 |
Vari Honda IV., 26.2.2008 Předně Vari a Dakr tříkvalt to jedno jest. Možná by jste se divili, kde všude se dnes vyrábí komponenty do těchto převodovek. Možná by z některé z nich mohlo vypadnout i zrnko zýže. Převodovka AGZAT (ta nejdražší) se liší od těchto ostatních tím, že... celý příspěvek > |
 |
Kosačka, montáž ručného plynu, 24.2.2008 Co furt motáte hostý-řídký porost. Základ je to, aby se nůž otáčel tak rychle, aby uťal trávu. To je základ. Jak chcete někomu radit aby si ubral na plynu a kolik, když nemá přehled o tom, kdy to ještě bude síct a kdy ne. Nemluvě o ostatních... celý příspěvek > |
 |
Kosačka, montáž ručného plynu, 24.2.2008 Toto není pravda. Seče se vždy na plný plyn a vyvarujete se situace, kdy nůž už nebude schopen utnout stéblo pro nízké otáčky. Nakonec je to v každém návodu. To, že je tráva řídká neznamená, že nůž nepotřebuje svoji rychlost. Dal by se jen... celý příspěvek > |
 |