Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Úprava Vari, 13.4.2008
Já jsem tuto variantu měl. Z celého srdce nedoporučuju. Je toho dost co se mi nezamlouvalo. Namátkou řízení 1:1 je to jak na motokáře. Naštěstí se mi to ještě ten stejný rok podařilo prodat. Jak jsem potom náhodou s majitelem mluvil zrušil čtyřkolku,... celý příspěvek >
problém s jednoosým malotraktorem vari, 10.4.2008
Tato závada svědčí o tom, že kolík dostatečně nezapadal. Pohlídejte si funkčnost těchto dílů, jinak to časem máte znovu. Při jízdě s vozíkem se vyhněte klapání západek a radši přibrzděte. Stejně se má jezdit na polohu uzavřeno. Nezapomeňte při... celý příspěvek >
Kultivátor vs Rotavátor - jaký je rozdíl?, 10.4.2008
Někde tady píšete, že chcete založit nový právník. Najděte si někoho se zakladačem trávníku za jednoosák a máte to připraveno na setí z jedné vody na čisto. Drny a stará tráva na dně na povrchu zemina. Pak jen zasít a umáčkonout.
Zadreny motor Briggs, 9.4.2008
Tak dá se udělat ledaco. Nejdřív je třeba to dostat bez dalších škod od sebe. Klika se brousí pokut je třeba a to furto?Snad by se to mohlo podařit a vyřešit nákupem nového, nebo ho udělat atd. To se po netu blbě opravuje.Teda strtit špunt od oleje... celý příspěvek >
Zkušennost s drtičem Vari Tornado, 8.4.2008
Drtič funguje s rotujícím talířem s noži a krouhá větve. Nařeže kde co, jen bojuje s drobnými a tenkými kusy větviček. Nemá podávání. Pokut máte specifické podmínky nebo požadavky, že to musí být tento štěpkovač poháněný spalovacím motorem jinak bych... celý příspěvek >
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 7.4.2008
Již řadu let je k dostání a montuje se prodloužená řadící páka na převodovku, nebo existuje neoriginální díl řazení na řídítka, takže máte možnost zakoupit jednu z variant. Řazení rychlostních stupňů za provozu stejně výrobce neuvádí a naopak říká,... celý příspěvek >
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 6.4.2008
Vypadá to vypadá, že opravdu Vari bude mít nové stroje. Dnes na Techagru vystavují bubnovovou sto dvacítku motor honda GXV 390. Bubny na úhlových převodovkách propojeny kardanem a od motoru plochý řemen. Takže časovaný rozvod, nože se v prostřed... celý příspěvek >
Dakr panter, dobrá volba?, 24.3.2008
Ještě by jste mohl napsat, jak nebo čím budete hrabat a poklízet to seno z vaší výměry a ve vašem terénu.
Dakr panter, dobrá volba?, 23.3.2008
Jste rychlejší než já. Než něco sepíšu jste přede mnou. Teď budu popisovat jen svoje názory. Agria je bezesporu třída, ale ta cena? Já vím, za kvalitu se platí. Ono přeba to Goldoni není o nic horší konstrukčně velmi podobné ale hlavně levnější. Mám... celý příspěvek >
Jak chcete, ale sekat druhou, třetí sezonu po bubnovém sečení bez úklidu taky nebude asi nic moc. Proto jsem psal i o jednoosákách ale s mulčovačem a k tomu patřičným výkonem. Pařez mulžovači tak neublíží, jen se z pařezu možná zapráší buben se... celý příspěvek >
Já bych se vrátil k té výměře. Když vemu obdélník 700x100 metrů a najedu tam něčím se záběrem 0.5 metru nachodím za tím 140 km a to, nezlobte se na mě, je síla. Pak by se to opravdu seklo jen jednou za rok. Já chápu, že každý by nejrači sekl něčím za... celý příspěvek >
Rotavátor - koľko nožov môže byť?, 23.3.2008
Co se spojky týče řek bych klasická nechanická kuželová spojka.
Rotavátor - koľko nožov môže byť?, 23.3.2008
Ty železný kola si pupte. Já myslím, že se vám pži orání budou hodit. Podle fotek to tak nevypadá, ale myslím si, že budou stejného průměru jako ty normální gum. kola se šíp. vzorem. Jinak pokut by se vám rotavátor bořil při použití 1+1 hvězdice... celý příspěvek >
cena TZ 4 K14, 23.3.2008
Jelikož má TK jednolamelovou spojku tak i při motorové závislosti výv. hřídele se tato hřídel přestane točit šlápne li se na spojku. Takže pokut vám jde o používání mulčovače tak odpojit zadek a celý stroj i s adaptérem uvest do chodu přes spojku a... celý příspěvek >
cena TZ 4 K14, 23.3.2008
Ani omylem a co si tak vybavuju většina mulčovačů vyžaduje 1 000 ot. na výv. hřídely. Vovloběžka na kardanu je samozřejmost. Mulčovače, cepáky a kdo ví jak se tomu ještě říká jsou jedny z nejnáročnějších aktivních adaptérů na výkon.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika