Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký traktor pro zahradu cca 2 ha?, 15.6.2008
I to STIGA umí!
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 30.5.2008
Podívejte, pokut se u jednoho stroje posuzují třeba ložiska (kvalita či nekvalita), pak by se to mělo objevit i u ostatních testovaných strojů a tak by se mělo postupovat komponent po komponentu či skupina po skupině. Oni skáčou pátý přes devátý, co... celý příspěvek >
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 29.5.2008
Zde je vydět, že kdo věří v objektivnost tohoto testu pak ho lehce osloví i kolo štěstí.
novy krovinorez, 22.5.2008
Tak já třeba ve svém českém návodu ke křovinořezu odstaveček o záběhu mám a o dopnění vazelíny taky píšou a schoduje se to s tím nademnou, že se při každém doplnění nemá dávat víc jak 5g. Stejně je to divný. Pokut někdo za sezonu nacpe do převodu... celý příspěvek >
Křovinořez Stihl fs 310, 18.5.2008
Ne néé pane J.S. žádné zaujetí jsem neměl na mysli, ale z toho textu mi to přišlo asi jinak než jste myslel. Pokut někdo prostě podcení kvalitu směsy může se dočkat problémů jak u dvoutaktu tak v tomto případě i řtyřtaktu. Ktovinořez Stihl nemám.
Křovinořez Stihl fs 310, 18.5.2008
Ty "závady" s ventily byly teda z důvodu špatné pohoné směsy nebo jiný důvod. Myslím si, že je třeba prozlišovat poruchovost stroje vlivem třeba špatné konstrukce nebo použitím nevhodných materiálů a "poruchovostí", kterou má... celý příspěvek >
Mini balíkovač, 13.5.2008
Firma Vari nikdy žádný  traktor natož atrapu nevyráběla.
Lištová sekačka Agria 2300R, 8.5.2008
Je to tak. Agria je dobrá a knalitní značka se vším všudy, tedy bohu žel i z cenou. Pokut nejsou finanční zábrany kupujete opravdu kvalitu a němec si hlídá kvalitu servisů a zastoupení se fakt o vás postará. Tedy pokut u nich něco koupíte. Dále se dá... celý příspěvek >
Bubnová kontra lištová sekačka - výhody a nevýhody?, 30.4.2008
Když to po vás pane J.S. čtu připadám si jako blbec. Jestli je louka s 1.5 ha na zemědělskou velkovýrobu pak pardon. Jen nejsem jeden z těch, co chtějí síct 4 ha bubnovkou od dakra. O údržbě žabek moc nevíte, neb jsou i samobrusné a není s tím... celý příspěvek >
Sekačka BDR700, 30.4.2008
Tak co, už jsete přišli na to, že není jednoduché a dobré do těchto věcí vrtat? Ohýbat nože nebo nahýbat je, je taky blbost, protože v případě nárazu na tvrdou překážku mají mít možnost se skovat do bubnu a místo tohodo něho akorát seknou. Jo a výška... celý příspěvek >
Bubnová kontra lištová sekačka - výhody a nevýhody?, 30.4.2008
Lištová sekačka je ten nejšetrnější způsob sečení na seno pro traviny. Jedná se vlastně o hladký střih a porost rychleji regeneruje. Lišta však vyžaduje určitou údržbu a nastanení, aby vše fungovalo jak má. Hodně lidí má zkušenost s lištou od Vari a... celý příspěvek >
Bubnová sekačka BDR 581SP Perla, 26.4.2008
To je ono. Dakr experimentuje s dvěma noži a Vari od letoška všude čtyři. Pak je jasné co je lepší. Míň hmoty na jeden nůž, lepší strniště, lip odhazuje.
Sekačky Honda vs. MTD vs. Yard-man, 26.4.2008
Pokut ten váš dealer je dealer Hondy a nabídl vám dvouletou záruku, pak mě zajímá kdo to je! Jen doufám, že to není oficiální prodejce BG technik jinak pámbů s ním. To neexistuje. Honda motorové stroje zastoupená firmou BG technik poskytuje za... celý příspěvek >
Příruby pro motory Honda, 16.4.2008
Toho místa tam není. Vaše spojka pak ještě unašeč odstředivé spojky a to vše rotuje a tím pádem by mělo být vyváženo. Víte pánové toto já už mám za sebou a nedoporučuju. Ona ta cena nějaké holé Hondy je lákavá ale není to hop na krávu... Ta příruba... celý příspěvek >
Příruby pro motory Honda, 16.4.2008
Dovolím si vás upozornit, že motory Honda mají rozdílnou délku třídele od kliky směrem ke spojce, dokonce i některé mají různý průměr tak ať nejste překvapen.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika