Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS 350, PS 420, 13.8.2008
Děkuji za odpověď.
Dolmar PS 350, PS 420, 12.8.2008
Pane JS prosím mohl by jste napsat cenu řetězky, tedy i se spoj. bubínkem pro PS 420? Děkuji.
Vari - manuály, 12.8.2008
Já potřebuju zjistit obsah olejové náplně převodovky, která je součástí lištové pratové sekačky AZS 345. Je to ten kus železa, co zajišťuje, aby kosa kmitala. Náplně DSK 317- velká převodovka a DSK 316 malá s aktivním vývodem znám.
Vari - manuály, 11.8.2008
Nevěděl by prosím někdo, kolik oleje PP90H se má dát do převodovky (ne DSK 316) k liště AZS 345? Manuál mlčí resp. jaký olej tam dát píšou, ale ne jeho množství.
Křovinořez Stihl x Husqarna x Stiga na 3200m sajgonu, 10.8.2008
Bunnyho někdo smázl jak malinu
Převodovka Balcar, 10.8.2008
Před časem se zde o fa. Balcar psalo a jedna z odpovědí byla, že ing. Balcar je již v důchodu a nepodniká, takže konečná. Už ji nenajdete ani na internetu, takže kontakty asi nula. No je to problém. Třeba se ozve někdo, s dobrou radou. Já ji bohu žel... celý příspěvek >
Agzat problem s otáčkami, 4.8.2008
Od gufer na klice, nebo kdekoli jinde přisávání falešného vzduchu, až po zapalování a svíčku i včetně cívek. To, co jste zatím udělal bylo předpokládám z důvodu pokusu tento jev odstranit. Nebo ne? Bohu žel typy těchto závad nejsou řešitelné tak, že... celý příspěvek >
Čínský traktor, 19.7.2008
No a jde Vám o MKS 204 nebo MKS 254? Měl jsem tu možnost jen s 254 a to více méně na vyzkoučení půčené od známého - stejně pak bude chodit na případné opravy k nám(po záruce). Ono dnes ještě je asi brzy hodnotit co to vydrží. Všechno jsou to mladé... celý příspěvek >
Motor Briggs intek pro (Dakr panter) nejde do otáček, 17.7.2008
Pane 31.115 podle toho jak to tady píšete nemáte to náhodou v záruce?
Úprava Vari, 17.7.2008
Výrobce dělal Vari Quatro jen asi rok zhruba zárověň s příchodem motoru Honda GXV 160. To byl ještě vrch motoru černený plech a výfuk chrom a hlanvě - klika komplet v ložiskách. Pojzději byl, jak víme, už jen s jedním ložiskem a jedním... celý příspěvek >
Dolmar, 1.7.2008
Závěs J.S. je řešen v podstatě dle výrobce plus výztuhy a tp. Určitě mu ale řidítka neklesnou na zem při zlomení soupravy do pravého úhlu. Dorazy výrobce dává taky proto, aby to při nechtěném záběru na jedno kolo při zatáčení "nevystřelilo"... celý příspěvek >
Vadná svíčka NGK-CMR 7H, 19.6.2008
Má zkušenost se značkou HGK v pile není dobrá. První svíčka byla Champion a měnila se až s paliv. filtrem za NGK, která vydržrla měsíc. Pak jsem koupil Bosch a o5 o svíčce nevím. Mám teda závit M 14, ale být váma nic nepředělávám a pokusil bych se... celý příspěvek >
Jaký kultivátor? Vari novinky roku 2008?, 18.6.2008
A pokut máte na mysli tento můj příspěvek: host - xxx.xxx.11.107 (?), 30.4.2008 21:42 Když to po vás pane J.S. čtu připadám si jako blbec. Jestli je louka s 1.5 ha na zemědělskou velkovýrobu pak pardon. Jen nejsem jeden z těch, co chtějí síct... celý příspěvek >
Jsem rád, že na mně mysíte. Tak týká nebo ne?
A na mě to platí taky?Jestli ano, chci to vědět.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika