Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej Stihl, 30.8.2008
Taky to nějak nechápu. Nikde jsem se zde nedočetl, že zakladateli jde o porovnání s jiným olejem. Taky nevím jestli bunny je jeho tlačový hovorca či čo. Co vím tak tzv. olej Stihl, Dolmar a Solo jsou ty nejvhodnější oleje pro takovéto stroje a... celý příspěvek >
Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008
Tak a teď už to nemůžu vydržet i já. To je všechno co napíšete pane Kejík? Vy jste si nepročetl co by bylo třeba zjistit pro poodhalení závady?Mohl by jste zde napsat, co jste vlastně sledoval založením tohoto vlákna? Vaše pasivita při řešení vaseho... celý příspěvek >
Jaký olej na mazani retezu do pily?, 19.8.2008
Tak když je sazba za m3 v pohodě, proč nenakupují stroje za hotové. Určitě už v lese nějakou dobu dělají, tak by měli mít našetřeno.
No ale ta nejistota práce k tomu přece patří. Do tohodle rizika jde každý, kdo bere půjčku či hypotéku a nemusí nutně pracovat v lese. Jde o to, že výdělek, když je práce, není na to, aby se pořizovaly nové stroje a spíše se počítá s tím, aby to... celý příspěvek >
No a když se to promítne do té ekologie, tak se nedivme, že v lese jezdí to co jezdí a teče z toho to co teče, protože splácet new. traktor s nádstavbou je pro mnohé nemožné, jen sem tam, podle lokality si někdo koupí třeba novou Proximu a má co... celý příspěvek >
Jaký olej na mazani retezu do pily?, 17.8.2008
Pokud jde o ekologii, nebylo by pro přírodu lepší nejdříve vyřešit úniky provozních kapalin vč. PHM u většiny strojů pracujících v lese, ze kterých to teče někdy po litrech za směnu?
Oprava prorezlého šasi sekačky údržba motoru, 16.8.2008
Pěkná práce, tak to má být, z jedné vody... Jak šlo nastavit vent. vůle po zabroušení ventilů a kolik jste jim dal vůle?
Vari - manuály, 16.8.2008
Ano tuším z levého boku je z plastu zátka ala šroub, tak po ten?
Rotavátor Honda FG 201, 15.8.2008
Nešlo mi o omluvu, není zač se omlouvat. Spíše jsem chtěl zjistit, zda neproběhla nějaká další úprava, ale vlastně vzhledem k vašim dvojmontážkám by to byl asi krok zpět. No a co na to tazatel - zakladatel? Jsou mu rady zde psané k něčemu, nebo ne?
Ještě mě napadlo -  ano tímto strojem lze dostat brambory ze země, ale jedině tím potavátorem a to je blbost.
Jen se zeptám - pane JS ty 13" kola jsou překlep nebo jste vylepšoval? Oryginál jsou buď 12" nebo 14". Jinak s tím výkonem, je to tak. Tam je vlastně pětatřicítka Honda a na víc velký otáčky na výstup. přídely. Buď to odnese spojka... celý příspěvek >
Obávám se, že s tímto strojem brambory nevyořete. Jednak se dostanete mimo způsob určení stroje a to sebou nese dost reálnou mořnost zničení částí stroje a za další výkon není nijak velký. Záleží i na druhu zeminy, ale myslím si, že v té nejlehčí by... celý příspěvek >
Jaký kultivátor?, 14.8.2008
To, že jste spokojen se svím strojem je dobře a přeji vám to. Že jste si vybral VARI jako " žebráčka" pro zdůraznění "předností" MS mě vůbec neuráží ani nepohoršuje, jak by jste si mohl myslet, ale dost lidí se vám bude po... celý příspěvek >
Postřikovač Solo, 13.8.2008
Byl jste rychlejší a membránový si myslím je lepší, ale je to jen můj názor a nebudu se o tom s nikým hádat. To píšu rovnou. Mám i pístový přes deset let a taky je bez závad. Dobře vypláchnout, zacházet s ním jak se má a do Sola vydrží každý.
Postřikovač Solo, 13.8.2008
Jeden je pístový (P) a druhý membránový (D).
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika