Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pila Stihl 211, 22.9.2008
Pane Radane, na jedné straně píšete o AV na MS 211, že je velkou neznámou v jiném vlákně popisujete testy novinek před prodejem o kterých se nám ani nezdá. Tak jak to tedy je? Taky jsem zde četl, jak si někdo nakonec vzal MS 210 proto, že 211 je... celý příspěvek >
Lišty Oregon, 22.9.2008
Já to mám s lištou jednoduché. Po nabroušení řetězu ji otočím a to je tak vše, co pro ni dělám. Mazat není kde, Roll-top se stále točí, jen před časem jsem měl záchvěv a měřil jsem hloubku drážky, zda li nejede řetěz po dně drážky lišty. Nejel.... celý příspěvek >
Olej Stihl, 10.9.2008
Já přidám svoje zkušenosti s olejem Stihl. Používám ho do pily, Vari, křovinořezu i do skůtru, kde mám zrušeno oddělené mazání, protože spoléhat na jeden subtilní ozub. řemínek bez kontroly se mi zdá málo, proto i do skůtru leju mix vše 1:50 a... celý příspěvek >
Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 6.9.2008
Vystředěné to je, ale právě ty západky o kterých píšete je třeba upravit, nebo spíše jejich protikusy. Na Jikovu táhne jinak a jindy než Honda, proto jste to po něm musel doladit a pokud západky (spony) dobře netáhnou motor se na přírubě mele a... celý příspěvek >
Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 5.9.2008
Píšu kraviny a na to bych málem zapoměl - pane J.S. tu spojku si mohl taky poškodit sám známí, protože kdo ví jak to měl přidělané na té vaší přírubě. Jestli na volno a motor se mu mlel a tedy vyosoval a to se při sečení a manipulaci se sekačkou děje... celý příspěvek >
Neexistuje spojkový buben na dvoutakt nebo čtyřtakt. Je jen jeden o průměru 80mm, jak je popsáno víše. Existuje ale vícero spojek a to i na jeden druh motoru a tam se u některých může vyskytnout nesnáz. To, že se známému J.S. poškodila spojka na jeho... celý příspěvek >
Není zač. Andy v té vaší sestavě by neuspěl asi ani jiný motor srovnatelných parametrů. Obvodová rychlos nožů je malá, proto netnou nebo špatně tnou stébla začne se to žužlat a stoupá odpor až to motor nezvládá. Příměr s vozíky pana J.S. je správný.... celý příspěvek >
Sekačky BDR 700 je třeba posuzovat podle stáří, protože výrobce Motor Jikov stále něco měnil či upravoval. Vždy byly převážně konstruovány jikovácké dvoutaky. Teď je to součástí robusu od jikovu a Jikov nabízí různé motory. Změnila se i pojezd.... celý příspěvek >
Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 3.9.2008
Děkuji za odpověď. Motory GCV 260 v motokárách? Myslel jsem si, že se tam montují motory s horyzontálním umístěním kliky a ne vrtikál. Řada motorů GC je i dle zastoupení Hondy hobby motor a také nesouhlasím s tím, že v tomto provozu nejsou... celý příspěvek >
Motor jikov, 3.9.2008
Já to řeším středně pevným "lepidlem", co je třeba na ložiska do volné díry. Stahovák to utrhne při opětovné demontáži. Vždy ale po dohodě s majitelem motoru.
Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 2.9.2008
Já bych přesto chtěl číst argumenty pana Radovana a bez vaší pomoci pane J.S. Mě by vážně zajímalo co za problémy motory Honda mají, že ho nepřesvědčily obzvlášť, když je nedělá. Myslím si, že takovéto projevy nemáte rád ani vy, pane J.S. a... celý příspěvek >
Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 1.9.2008
I já prosím pana Radovana, aby uvedl které problémy ho u motorů Honda nepřesvědčily a o čem ho vlastně nepřesvědčíly. Děkuji.
Olej Stihl, 30.8.2008
Čelt jsem zde, že zakladatel spálí sto litrů benzínu. To je dost, takže se asi jedná o profesionála. Tak mně napadlo, že je to jako by řidič z povolání přijel k pumpě a nevěděl co natankovat. Když vám řeknu, že mj.  Stihl si olej nechá mýchat,... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
Dobrá, tak v tom případě pohledejte v tématech i vy dva, protože o oleji Stihl se toho i třeba loni, napsalo neurekom a možná taky zjistíte, že nebylo třeba zakládat nové vlákno.
Olej Stihl, 30.8.2008
Omlouvám se za hrubku ve slově motocyklové i když to asi nebude jediná. Tak pardóón. I když i paní učitelka Daniela má pro mě pochopení.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika