Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nastavenie karburatora honda gcv 160, 20.3.2009
Chtěl jsem vám napsat číslo dílu, ale já ho prostě nenašel. Kdejaký utahovací moment to jo ale papír s čísly ne. No co se dá dělat. Ta originál pružina je důležitá pro správnou funkci regulace otáček vzhledem k její délce. Dokonce se uvádí který... celý příspěvek >
nastavenie karburatora honda gcv 160, 20.3.2009
Pánové promiňte mi, že vstupuji do vaší debaty, ale chtěl bych se haskyvk zeptat, zda onen jeho nový motor koupil "holý" a dostrojil ho pravděpodobně pro nějaký jednoosý malotraktor, nebo koupil "hotový" motor určený pro jeho... celý příspěvek >
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 7.3.2009
Tak tak, s měřením hladiny oleje v motoru to J.S. uvedl na pravou míru. No a ty barvy motorů? Od učitého data se červené motory Honda montují jen na výrobky Honda. Jiné stroje osazené motory Honda mají tyto motory jinou barvu - černou. V přechodovém... celý příspěvek >
Vůle v nábojích Vari, 2.3.2009
Pane 156.190 Tím vaším pokusem jste dostal jasný důkaz co je opotřebováno. Ten náboj kola je totiž zahrnut do spotřebního materiálu a jen na obsluze záleží jak dlouho mu vydrží. I proto je vyroben z materiálu měkčího než je střed disku. Z monitoru... celý příspěvek >
Úprava Vari, 2.3.2009
Dnešní podoba převodovek Vari T 20 a DSK 317 s pohledu použití poloos je stejná a není problém je mezi sebou měnit. Stará klasická T20 od Terry to má trošku jiné a opravdu se poloosy na Vari nebo DSK 317 nedají použít. Únik oleje je jen jedna z... celý příspěvek >
Palivová přísada do benzínu, 1.3.2009
Ze všeho nejlepší by bylo, kdyby to digitální zapalování taky poznalo, že majitel zapoměl dát do benzínu olej, nebo použil nevhodnou zapal. svíčku a vyřadilo zapalování z provozu. To by bylo ušetřených problémů panečku!
Malotraktor Rustica?, 26.2.2009
Vydedukoval jste si to tak, jak se vám to hodí. Těch 5kw je max. doporučené zatížení převodovky při zachování určité životnosti. Nehledě na to, že výkon dělá motor ne převodovka, ta ho musí jen přenést na kola a ty na zem a zde vyhrává právě ten... celý příspěvek >
BDR 700, 24.2.2009
Nebral bych moc v potaz jak vysoká je tráva, ale jak je hustá, protože stodvacítka řidina není bujná osmdesátka. Protahování posečené trávy mezi bubnama je problém sekaček, které mají nízký poměr rozdílu průměru mezi žacím diskem a průměrem unášecí... celý příspěvek >
BDR 700, 24.2.2009
A jaká to teda bude?
BDR 700, 23.2.2009
Ta hodnota se váže v výkonu motoru a hlavně k plnému záběru. Uznejte, těžko se obecně určuje co sekačka s motorem o výkonu 5-6 HP je schopna ještě zvládnout na plný záběr a co ne. První tráva bývá bujnější a nemusí mít ani těch 80cm a je to tak tak,... celý příspěvek >
BDR 700, 23.2.2009
Ano, na požadavek výkonu je BDR 700 nejnáročnější.
Malotraktor - Vari IV nebo Dakr-RZS, 23.2.2009
Převodovka DSK 317/S nemá stejné převody jako táž převodovka bez S pro dvoutakt. Motor Intek je bezesporu silný motor. Když olejovou vanu tvoří prostor klikové skříně je použití motorů v členitém terénu prakticky stejné. I když má motor olejové... celý příspěvek >
Motor 3011 nebo 5011, 23.2.2009
Takto položená otázka je úplně ale úlně k ničemu. Můžete mít doma jeden z několika desítek motorů.
malotraktor agzat, 20.2.2009
Taky si myslím, že lištová sekačka k AGZATu je bezprstá protiběžná kosa. Tím neříkám, že se nehodí jen konstatuji. Jinak AGRAT se zdá nadechl k novému životu a i já si myslím, že je to jeden z posledních strojařsky poctivých výrobků. Jeho výhoda je... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 19.2.2009
Já si neodpustím jednu poznámku a promiňte mi ji. Je s podivem co takové zapalování může "v nákupu" stát. Kolik IQ bylo vloženo do zapalování, ale i do jiných el komponentů a kolik IQ do jednoto kila plocháče ve Feroně a když porovnám,... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika