|
Příspěvky uživatele - 178.139
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rada co nasadit do svahu, 2.4.2015 Na jakou vzdálenost máte muchovníky nasázené? Chci nimi zastínit výhled z ulice do dvora, ale nejsem si jistá, jak hustě je nasázet. Někde jsem četla, že se má dávat 6-8 ks/m. Zdá se mi to moc. Děkuji |  | Nadmořská výška školky, 18.4.2013 Dobrý den,
myslíte, že má vliv nadmořská výška školky (zahradnictví) na pozdější růst a plodnost stromu? Můžu zasadit v 430 m.n.m. třeště, které byly vypěstovány v cca 200 m.n.m? Slyšela jsem názor, že by měl být stromek pěstován ve stejných... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou rostlinu na živý plot?, 12.3.2013 Dobrý den,
na pozemku JV, ze Z strany obrovský ořech, potřebuji z J strany /od souseda/ nějakým způsobem osázet. Soused sám nás vyzývá, ať tam něco nasadíme, je včelař, a nechce, aby k nám včely létaly, a taky abychom k němu tolik viděli.... celý příspěvek > |  | Řez švestek, 20.9.2012 A myslíte, že se už teď nedají vyřezat ani suché větve? Koupili jsme dům se zahradou v létě, a stromy jsou velice zanedbané. Švestky mají hustou korunu a je tam spousta suchých větví. Nechtěla jsem to toho zasahovat před sklizní (moc toho nenarostlo)... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|