|
Příspěvky uživatele - 74.214
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký škůdce na konvalinkách a kosatcích?, 24.7.2015 To asi ne, protože ty požerky se tam objevily dost časně na jaře, kdy slimáci ještě nevylézají. A kromě toho, dost pečlivě je krmím modrýma kuličkama. :-) |  | Jaký škůdce na konvalinkách a kosatcích?, 23.7.2015  Prosím, pozná někdo, co mi žere konvalinky a kosatce?
|  |
|  | Ztratila jsem cedulku, 16.6.2015  Pomůžete mi připomenout název? Díky.
Ha, teď mi to naskočilo. Penstemon neboli dračík. :-) Není nad to zeptat se. Ono se to vybaví.
|  | Podivný růst Forsythie, 2.4.2015  No, asi to nezakoření, mám to už ustřižené 14 dní. Ale na řezu je to duté.Viz foto. |  | Podivný růst Forsythie, 2.4.2015  Přikládám fotky jednoho prutu Forsythie, který jsem letos na jaře objevila na zahradě. Celková délka letorostu je 2 m, zhruba v 80 cm od báze se začíná plynule zplošťovat, současně se větví na 3 části, které zůstávají srostlé, pak se také... celý příspěvek > |  | Rozrazil? Ale jaký?, 2.8.2014 Nojo! Takže ne rozrazil, ale řetězovka. Díky! |  | Skalník na kmínku, 2.8.2014 Nesnáším všechno, co je naroubované na kmínku. Předně, není to přirozené, tak není divu, že se po nějaké době prosadí podnož a roub zajde. Můj budoucí manžel si nechal nasadit do zahrady několik takových mrzáků. První odešla vrba, následovaly ji... celý příspěvek > |  | Rozrazil? Ale jaký?, 2.8.2014  Ztratila jsem doprovodnou cedulku. Co to mám na zahradě? Rozrůstá se jako blázen, láká hmyz a nevoní. V záhonu mi dosabuje po prsa. (Jsem střední postavy.) Mám podezření na nějaký rozrazil, ale kterýpak?
|  |
 |
|
|
|