Příspěvky uživatele - 114.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarne mraziky 2016, 26.4.2016
U nás jsou tu velké rozdíly na 10 km Čaková -4, Zátor  -3, Lichnov -2, Sosnová 0, Malé Heraltice +1 Někdo bude mít a někdo bude mít...
Sakura, 20.4.2016
Zadejte si do vyhledávače slivoň hollywood...
Sakura, 19.4.2016
Zdravím, stejně krásné růžové květy jako Sakura má červenolistý myrobalán Hollywood a má navíc chutné červené plody a dobrou mrazovou odolnost.
Aprimira, Aprikyra, Aprisali, 29.3.2016
Aprikyra a Aprisali teprve poprvé pokvetou, Aprimira je chutnější a větší než Bellamira a Miragrande - tyto dvě nic moc ale vosám chutnají, tyto mirabelky je potřeba chránit proti hnilobě. U Aprimiry je navíc výhodou o dost ranější... celý příspěvek >
Aprimira, 19.11.2015
Aprimira patří druhově čistě mezi mirabelky. Vašek
Dozrávám hrušky na trávníku - vzniká ještě cukr?, 11.9.2015
Zdravím, mám letitou skušenost s naší obrovskou hruškou(nedokáži určit odrůdu-sudety min 80let), hrušky opadají po prvním mrazu, jsou hodně tvrdé ale dají se kousat, necháváme je ve sklepě do ledna, pak rychle sládnou a měknou - šup do beček,... celý příspěvek >
Daple dandy pěstování, 1.9.2015
Já si osobně myslím že kdo zasadil tyto odrůdy má jistě i hodně druhů mirabelek, rynglí a švestek a těší se na porovnání chutí. Dandové(dinosauří vejce) knedlíky najdete na mnoha webech, a rád bych zkusil a pak soudil, třeba někdy bude i na tu... celý příspěvek >
Daple dandy pěstování, 1.9.2015
Limbach je uvádí od Zaigra a mám v domku na zahradě vytištěný zaigrův plán zrání z roku 2001 pro Kalifornii kde tyto odrůdy má vedené, ve verzi 2013 už není cca 10 odrůd ale přibylo asi 15 nových
Daple dandy pěstování, 31.8.2015
Faktura za Zaigrovy produkty v akci 2014 pflanzenspezl.de Pos. Artikel Beschreibung Menge Preis MwSt. Betrag 1 Pluotpaket I 1x Flavour Supreme 1x Flavour Candy 1x Purple Candy 1x Biricoccolo 85,00 5,56 85,00 2 Versandkosten EU-Ausland... celý příspěvek >
Pluot® Purple Candy®Šľachtiteľ: ZAIGER HYBRIDS, Modesto, California, USAPluot® Purple Candy® kombinuje jedinečnú chuť marhule a šťavnatosť slivky. Plody sú stredne veľké, hladké ako slivka. Šupka má tmavú purpurovú farbu, dužina je vínovo červená.... celý příspěvek >
Taky jsem se nechal napálit s Dapple a i se Superiorem ze Strážnice z nektarinky Harco se vyklubala podřadná broskev, a z třešně Rivan je ve skutečnosti pozdní praskající odrůda, Topfirst začíná teď modrat jen obě visačky s odrůdami jsou stále... celý příspěvek >
Myrobalán versus špendlík a mirabelka, 5.8.2015
Máte pravdu pro hybridní odrůdy neplatí ani zavedené rozdělení dle biologie : Odrůdy patřící k P. domestika jsou hexaploidní (6n=48), P. cerasifera (myrobalán) a P. salicina, P. triflora (japonské druhy) jsou diploidní (2n=16). Vyskytují se i... celý příspěvek >
Myrobalán versus špendlík a mirabelka, 4.8.2015
Malé doplnění. Mám přesazený odkopek skoro černého myrobalánu - dužnina temně modročervená(našel jsem ho na Chrudimsku v aleji polní cesty) Mirabeka Ruby je sitě červená a největší z mirabelek(+/- 35g.)
Odebrání roubu v den roubování, 27.7.2015
Já několik roků po sobě doplňkově roubuji v půli července slivoně na myrobalány (ze stromu ihned na podnož), ujmutí bývá jen tak 50%, ale letos vysoké horka těmto roubům nesvědčí a tak asi z 25 roubů již pučí tři a dalších pět má jemně narašené očka,... celý příspěvek >
Rozlomená Čacanská lepotica, 25.6.2015
Bohužel mám zkušenosti s 20 lepoticemi ve stáří 10 až 35 let, dvě jsem v rozštěpu obvázal hasičskou hadicí to pomohlo na dvě sezóny a pak praskly nad rozštěpem. Tato rána se nezavalí - stromek další dva tři roky bude rodit pak přestanou přírustky... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika