|
Příspěvky uživatele - 103.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 4.1.2015 díky obema zucastnenym, jinak ta Philova je moc pekna |  | Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 4.1.2015 nezkousel tu nekdo rajce prezimovat?-kdyz bude v kvetniku, da se zimovat domu a z toho se pak odeberou v unoru rizky?-fungovalo by to tak, nebo je to pitomi-a? |  |
|  | Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 4.1.2015 tak pak budeme Jiřino srovnavat Ferline, vysadim ven i do tunelu, uvidime :) |  | Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 4.1.2015 to jsem rad, ze netrpim touto chorobou jen ja, vzdy prijde obdobi kdy clovekja chytne rajcatove obdobi, pak paprikove, meciky, kaly, jiriny, reva, melouny, lagenarie, ibisky, ovocne stromky, skoro bych potreboval k sobe klona, jako ovci Doly :D |  | Hrušeň písečná, 4.1.2015 jinymi slovy-proto se ve skolce na kdouloni neprodavaji..že? |  | Rajčata pro sezónu 2015, 4.1.2015 za sebe nedoporucuji nakup u aev-vs, vloni jsem objednal mj.semena medvediho cesneku a rikal si, ty vypadaji jak semena máku, k mé hrůze z toho vzesla skutecne semena maku a ze by byla s nimi řeč?-ani náhodou! takže pozor.. |  | Hrušeň písečná, 4.1.2015 na jakych podnozich pestujete nashi? co vim tak na hrus.semenaci a kavkazské, lze i na ěčem jiném? - třeba vřetena na kdouloni jsem ještě neviděl, je to možné? |  | Papriky 2015, 3.1.2015 to bdue typ paprik, ktere jsou dlouhe proutahle, podobny typ jsem vloni zkusil a plody byly temer totozne, i kdyz se s velkou pravdepodobnosti jedna o hybrid, nicmene vyzkousejte, ale radeji do foliáku |  | Kde sehnat štěpy?, 3.1.2015 Kde by se dali sehnat štěpy podnožové révy na roubování? Tím, že nejsem z Moravy bych uvítal spíše posílání?nevíte?
Děkuji všem za radu. |  | Rajcata - z jednoho dve, 2.1.2015 děkuji Jiřino, urcite vyzkousim, prave osivo Tomatoberry a jinych cherry minimarzan je pomerne dost drahe a tak se vyplati, kdyz to jde, vest rostliny na dva vyhony, díky |  |
|  | Rajcata - z jednoho dve, 2.1.2015 mozna je dana praxe vyhodnejsi ve foliovniku, kde na rostliny neprsi a tudiz vyssi hustota rostlin neni az tolik riskantní... nicmene u mnohych cherry kde je osivo velice drahe, by to nebylo na skodu, treba bude vyssi uroda, no asi to chce i tak... celý příspěvek > |  | Rajcata - z jednoho dve, 1.1.2015 a je vynos vyssi nez u klas.pestování na jeden vyhon? |  | Rajcata - z jednoho dve, 1.1.2015 pestoval tu nekdo tyckova rajcata na dva vyhony?-zminuji se o tom v kalendari Semo, ze ty mini cherry rajcata lze pestovat na dva vyhony, jake s tim tedy mate zkusenosti?díky |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 1.1.2015 Myslim, ze bude odolne nikoliv rezistentní, angl.název není zcela přesný... i tak jsem na nej zvedav |  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 1.1.2015 také me zaujalo, ze jsou v plánu dalsi rajcata - Jahodo, Blumko
no nezbývá než čekat nez dorazi.. |  |
 |
|
|
|