Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
O jaky strom se jedna a jaky muze byt duvod opadavani listu, 26.4.2015
Bobkovišeň, kmínková forma, tipuji kompaktní kutivar Otto Luyken. spodní lístky běžně opadávají, v květináči to může být přeschnutí nebo přelití. Lída
Zelenina pre prežitie, 26.4.2015
Ten tuřín, co jsem psala,  by vám nevyhovoval? Zasyrova i upravený...  ...do 16. století byl jednou z hlavních potravin všech vrstev lidstva.       Lída   
Čím podpořit odnožování josty a rybízu?, 26.4.2015
Přisypejte do keře zeminu, udělejte jí kopeček, slabý růst může být způsobený i tím. Vyrostou tak i nové výhony.            Lída
Regeneracia skalky, ale vhodne rastliny?, 26.4.2015
Doporučuji se nejdřív podívat, jak má vypadat skalka a jak se zakládá. Není to hromada hlíny a sem tam šutr... Pokud ji uděláte stejným způsobem jako tu původní, tak vám tam porostou spíš normální kytky, pravé skalničky vyžadující drenáž a škvíry... celý příspěvek >
Pivoňka, 25.4.2015
;-))  tomu "mládí" jsem se tedy musela zasmát... Nejsem žádný odborník, jen dlouholetá zahrádkářka odchovaná tátou zahrádkářem...    Lída
Pivoňka, 25.4.2015
Nevím, u mne střed trsu ani u pivoňky přes třicet let staré neodchází, na druhé polovině zahrady jsou ještě o dvacet let starší a rostou celá kola včetně středů... Kromě cereritu zjara dostávají jen na podzim po ostříhání listů trochu kompostu - tak... celý příspěvek >
Zelenina pre prežitie, 25.4.2015
V minulosti se hodně používal tuřín.   Lída
Jak ostřihat tuto třešeň?, 24.4.2015
Jak koukám na obrázek, tak bych při tom snížení koruny zatím ponechala ty dvě označené spodní větve. Na jejich odřezání je i v budoucnosti času dost.Navíc obě rostou z jedné poloviny stromu - pro další vyvážený růst stromu by asi bylo lepší z každé... celý příspěvek >
Pivoňka, 24.4.2015
Pivoňky přesazování moc nemilují... Asi bych se bála ji celou vytáhnout. Spíš bych zkusila odrýt kus (třeba třetinu), tu zasadit někam jinam, zbytkem zatím nehýbat a v případě úspěšného růstu přesazené části vykopat a znovu zasadit zbytek příští rok.... celý příspěvek >
Dostupné barvy tulipánů, 24.4.2015
Zkuste podzimní katalog LukonBulbs, loni měli v katalogu 67 stránek, na každé 8 odrůd tulipánů...           Lída
K jakému postřikovači lze použít prodlužující nástavec?, 24.4.2015
http://www.postrikovac.cz/mosazna-teleskopicka-prodluzovaci-trubka-2m  ;-))   L.
K jakému postřikovači lze použít prodlužující nástavec?, 24.4.2015
Tak to to zítra na zahradě schválně změřím ;-))    Lída
K jakému postřikovači lze použít prodlužující nástavec?, 23.4.2015
Já od něj zase "odložila" ventil do kompostu a nevěděla o tom, marně jsem ho hledala. V opravně mi nový objednávali podle katalogu z Německa. A pak při přehazování kompostu se objevil i ten původní... celý příspěvek >
Dřín květnatý má problémy s kvetením, 23.4.2015
Jinak mu zkuste přidat trochu fosforečného hnojiva, aby příště více kvetl.   L.
Dřín květnatý má problémy s kvetením, 23.4.2015
Květní pupeny mohl při rašení ožehnout mrazík, u mne tahle letos chytil květy a poupata Rhododendronu praecox.        Lída
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika