Příspěvky uživatele - 18.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň 2015, 10.8.2015 Obsahuje fotku
Pro zajímavost přikládám fotografii roubovaného rajčete Kakao. Váží 140g. Překvapilo mne, že jsem tento druh viděla i u farmáře na Klánovickém trhu. Cca 65Kč/kg. Rajče je docela velké, nepráská a keřík je úrodný. Mám tři roubovaná rajčata (jak... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 4.5.2015
Milí Rajčatovníci, připojuji se s humornou (?) vložkou: rajčata jsem dala otužit ven pod přístřešek a někdo mi odnesl celou bednu se sadbou.  Přiznám se, že mne to docela mrzí. Vezmu si sice desátek ze sadby, kterou mám pro kamarádky, ale... celý příspěvek >
Poprvé sadím rajčata, 8.4.2015
Dobrý den! Já jsem několik let velmi úspěšně pěstovala rajčata v kbelících (také s novorozencem a později malým pomocníkem, mimochodem). Měla jsem je pod přesahem střechy na straně obrácené k jihu. Do kbelíků jsem dávala koupený zahradní substrát (u... celý příspěvek >
Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 1.4.2015
Našla jsem si obrázek Sladké děvočky a podle mne je jí v popisu velmi podobné determinantní rajče Sprite Byla to vloni moje chuťově nejlepší odrůda. Uzrála nejdříve ze všech a chuťově byla vynikající. Nepraskala a byla odolná k chladu i... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika