|
Příspěvky uživatele - 57.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lišejník na ovocných stromech, 3.11.2014 Nemám ta to zcela jasný názor, pouze z pozorování na zahradě.Na švestkách mám také dost lišejníku a pstupně zjišťuji, že ty bez něj jsou celkově v lepší kondici. Nevím čím to je - snad to lokální mikroklima násobí i tak už dosti vlhké podmínky... celý příspěvek > |  | Jablon Gravštýnské, 28.10.2014  Tak kauza Grávštýn pokračuje - mladý stromek dal letos opět pár plodů - tvarově podobných starému Grávštýnu, nikoliv ale vybarvením a už vůbec ne chutí. Takže na jaře se bude přeroubovávat.
Na sterém stromě se vyskytlo i pár zajímavých... celý příspěvek > |  |
|  | Biogolden, 28.10.2014 Máte pravdu - sazovitost byla největší právě u Biogoldenu, u Kidds Orange střední, Boskoopské jen v zastíněných částech koruny, Grávštýnské a Vanda bez sazovitosti. Připadá mi, že čím hladší a lesklejší slupka, tím menší napadení. Jabloně nebyly... celý příspěvek > |  | Rajka, 28.10.2014 Před týdnem jsem chutnal Rajku z produkce nedalekých sadů a jak vybarvení, tak i chuť byla "rajkovitá". Dužnina spíše méně šťavnatá, ale o to plnější, chuťově mírně aromatická. Nevidím rozdíl oproti loňsku. |  | Biogolden, 28.10.2014  Biogolden letos opět potěšil - velmi dobrá úroda, plody chuti anýzově kořenité s banánovou příchutí. Letos i s červenavým líčkem. Zřejmě díky nevhodné podnoži na jílovitém stanovišti dochází k malým trhlinkám a výronu mízy z kmene a následné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|