Příspěvky uživatele - 130.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poznáte strom?, 29.3.2015
(47 shůlédnutí a zatím žádná reakce. Tak začnu já.) Může to být cokoli..-) Ale zkusím tipnout: oskeruše. (V pátek jsem ji podobným způsobem viděl narašenou.) Josef.
Identifikace bylinek, 29.3.2015
Samozřejmě. že se nezlobím a s řepíkem nejspíš máte pravdu. Ale nic miříkovitého to skoro jistě není. A tak nám zbývá buď ta řimbaba (nebo něco takového) anebo nšjaká rostlina, která tu ještě jmenována nebyla. Josef.
Rycí vidle na rámu, 29.3.2015
Zajímavé, ale jen na pravidelně obdělávané plochy s kyprou půdou. A myslím, že pořídit to půjde jen "samodomo", případně nechat vyrobit/svařit známému zámečníkovi či svářeči. Josef.
Identifikace bylinek, 29.3.2015
U první bylinky mám úplně odlišný názor, než předřečníci: podle mého názoru to není žádná miříkovitá (mrkvovitá) rostlina, ale nejspíše (60%) řepík lékařský (anebo by to mohla být třeba (40%) řimbaba). U druhé bylinky bych s dobromyslí mohl... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika