Příspěvky uživatele - 65.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Charlamowski, 27.12.2014 Obsahuje fotku
Charlamovski oblubena odroda vie o tejto odrode niekto, nahodov som o nej čital prispevok.
Paradis Katka, 25.12.2014 Obsahuje fotku
Prave som pozeral rakusku stranku zaujalo ma tam jedno jablko Paradis Katka.Je to skoršia odroda dozrieva na začiatku augusta-srpna ma prijemnu sladku chut slabe kiselinky štavnate odolne voči chrastavitosti a spale ružovich.
Red Love appel, 22.12.2014 Obsahuje fotku
Jacco Merkens z Holandska sa može pochvalit s jablkom červenou dužinou Red Love aj ked tychto odrod je už viac druhov zaujem o tieto jeho jablka je velky predal 25t a stale je o ne zaujem preto musi vysadit dalšie stromy.
Reklama na zemiaky, 22.12.2014 Obsahuje fotku
V Holandsku predstavili viac druhov farebnich zemiakov.
Ringlota Black Daimond, 17.12.2014
Dnes som Black Daimond kupil v zahradnictve pri Galante Čierna Voda, pani som sa pytal odkial maju stromky vravela že novinky z talianska ale predtim niektore zasadia a testuju na naše podmienky z marhulami a nektarinkami určitymi odrodami nebola... celý příspěvek >
Čerešne, 14.12.2014 Obsahuje fotku
Vonku je chladno a špatne počasie, ked som pozrel na stranku ako v Peru a Argentine dozreli čerešne nalada sa mi zlepšila škoda že už nieje leto hned by som rad koštoval.
Songria 15, 14.12.2014 Obsahuje fotku
Songria 15 je nova odroda vyšlachtena v španielsku pochadza z križnia činsko japonskych a eu. sliviek.Je to velmi skora odroda vinikajucej chuti vaha 90g je cudzoopeliva rast ma bujny.
Ringlota Black Daimond, 13.12.2014 Obsahuje fotku
Ringlota Black Daimond je velkoploda ringlota s červenou dužinou.Plody dozrievaju koncom augusta začiatkom septembra su velke, guloviteho tvaru s modročervenou šupkou.Dužina je červena, štavnata,velmi chutna so sladkou chutou.
Červena hruška, 13.12.2014 Obsahuje fotku
Je to zimna hruška pišu vydrži v dobrom sklade 6 mesiacov šlachtili ju od roku 1980 vybrali tie najlepšie klony prva velka uroda sa očakava v r. 2015 stromky sa daju kupit iba v Aus. a N.Z.
Beni Sogun Fuji, 13.12.2014 Obsahuje fotku
Beni Sogun Fuji sa po prvy krat začala predavat na nemeckom trhu.Jedna sa o jeden z klonov Fuji je sladke, štavnate pripomina ananas zreje o mesiac skor ako Fuji.Ma už niekto skusenosti s touto odrodov.
Červena hruška, 13.12.2014 Obsahuje fotku
Nadherne exoticke ovocie ma už aj svoj nazov Piqa Boo je odolna voči chrastavitosti a oderu kože testuju dalšich 20 novych odrot tychto novych hrušiek v Australii a Novom Zelande.
Nožnice na štepenie z Noveho Zelandu, 7.12.2014 Obsahuje fotku
Pan Adams z Noveho Zelandu je vašnivy zahradkar už 30 rokov V poslednaych rokoch hladal sposob ako ulachčit začinajucim zahradkarom vrublovanie a očkovanie.Po rokoch testovania nožnic na štepenie predstavil vinikajuce nožnice podla mna su... celý příspěvek >
Ersinger Blau, 29.11.2014 Obsahuje fotku
Ešte jedna skoršia zaujimava slivka Ersingerska modra je tolerantna voči šarke aromaticka štavnata sladka dozrieva na začiatku augusta - srpna vhodna aj na palenie.
Haroma, 29.11.2014
Na šarku su všetky tieto nove odrody odolne alebo tolerantne dozrieva v septembri - zari moniliou tiež niektore odrody netrpia opisal som to len stručne.
Haroma, 29.11.2014 Obsahuje fotku
Haroma ma vyvaženi podiel kyseliny a vysoky obsak cukru v plodoch je štavnata aromaticka dozrieva v septembri tiež pochadza z križenia Stanley34 x Ortenauer x Hanita pre vysoky obsah cukru bude dobra na vyrobu slivovice.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika