Příspěvky uživatele - 65.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 17.1.2015 Obsahuje fotku
Marhulky zatial držia ale broskyne už začinaju rašit.
Pitestean, 13.1.2015 Obsahuje fotku
Pitestean je rumunska slivka našiel som ju na nemeckych a chorvadskych strankach pišu plody aromaticke, štavnate sladkokysle zrenie začiatok august šarke tolerantna, ked niekto vie o tejto odrode može to doplnit.
Hanka, 13.1.2015
Napiš ktory?
Hanka, 13.1.2015 Obsahuje fotku
Nova slivka z nemecka pochadza z križenia Katinka x Hanita zrenie uvadzaju pol Jula - Červen hned po Katinke plody štavnate sladkokyselkave velmi dobre aromaticke, šarke tolerantna.
Robada, 13.1.2015
Maš pravdu Peter, ale kopu z tychto odrod som pestoval a odišli na šarku aj ked chutovo boli vyborne.Preto ked zistim že niekto ma nove odrody dam to na stranku nech sa zahradkari vyjadria ked maju snimi nejake skusenosti, pomožu tym nam, aby sme sa... celý příspěvek >
Robada, 13.1.2015 Obsahuje fotku
Robada je je novinkou z Kanady, je velka štavnata sladka.Robada je samoopeliva skora pochadza zo štyroch hybridizačnych križencou.Dalšie novinky Sefora, Harow-HW 458 tieto novinky ma už vysadene pan Sabo pri N.Zamkoch, tento rok bude koštovat prve... celý příspěvek >
Baby hruška, 10.1.2015 Obsahuje fotku
Je to pracne stou formou ale vysledok je zaujimavy.
Lamoon Plums, 10.1.2015 Obsahuje fotku
Tie slivky su stale nadherne a atraktivne.
Upal Jablek, 9.1.2015
Odkial presne si ja som zBinoviec pri Trnave.
Upal Jablek, 9.1.2015 Obsahuje fotku
Narast teploty v poslednych rokoch ma za nasledok, že niektore druhy ovocia trpia slnečnym upalom.Velmi nachylne odrody su Fuji, Braeburn,Cripps Pink v zahraniči použivaju proti upalu ochranne siete.
Čerešne, 7.1.2015 Obsahuje fotku
Americky farmari posielaju prve čerešne do činy.
Čiernavka škodca sliviek z azie, 7.1.2015 Obsahuje fotku
Bridska spoločnost sa špecilaizuje na ochranu proti škodcom ovocnich mušiek roznich druhov ktore napadaju ovocie pri dozrievani, ked sa už proti nim neda striekat.Vymysleli špecialne lapače ktore pritiahnu prvych samčekov a potom sa to nastavi na... celý příspěvek >
MelaPiu Fuji, 6.1.2015 Obsahuje fotku
Momentalne ospevovane jablko v taliansku.MelaPiu pochadza z križenia Ralls Janet x Red Delicius šlachtitelia si dali za ciel ziskat lepšiu chut atraktivnost, je štavnate, sladke odolne voči chorobam dozrieva v septembri, skladuje sa do maja.
Repák + řepná pálenka, 5.1.2015
Gratulujem repak som robieval pred 20 rokmi, nielen ja vtedy tu palil každy.Viem čo je stym roboty, ked som bol pred rokom u našeho šefa na fuške dal mi okoštovat repak ktory bol v dubovom sudku 25l jeden rok nadherna farba po dube a lepšia chut... celý příspěvek >
Jabloň Elise, 5.1.2015 Obsahuje fotku
Je to zimna odroda z Holandska pravidelne plodiaca netrpi mučnatkou a chrastavitostou, chutovo sladka, štavnata.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika