Příspěvky uživatele - 144.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cibule, 14.4.2015
I tak si s tím cibulky hravě poradí. Jak myslíte, že se sází sazečka strojově? Normálně se vysype do vyhloubené rýhy a je to v pohodě.
Cibule, 14.4.2015
To je humorné, to je humorné, za břicho se popadám...
Cibule, 13.4.2015
Dobrý den. Vůbec to neřešte, smosebou, že to poroste. Cibulky si hravě poradí.
Výsadba růží, 1.4.2015
No vemte třeba motyku nebo rýč a udělejte pěknou rýhu do země. Pak tam ty růže šupněte a tou vyhrnutou zemí zahrňte. Klidně i trochu tu zelenou část nad kořenovým krčkem. Rostliny mohou být i víceméně položené, není to jejich trvalé místo. Budou se... celý příspěvek >
Výsadba růží, 1.4.2015
Dobrý den. Nic se neděje. Normálně je založte, ale hlavně ven z toho kbelíku s vodou. Není to blatouch. A až bude nový plot hotový, vysadit na konečné místo. Je začátek dubna, na sázení je času dost.
Kdy zasít svazenku, 27.3.2015
Co teda dělám špatně, že už 3 roky nic nevysévám a jen se chodím dívat na to, jak se jí daří. Na podzim porost přejedu mulčovačem a je vymalováno.
Kdy zasít svazenku, 27.3.2015
Vyset dle mého můžete v pohodě. Vzejde až budou příhodné podmínky. Vyséval jsem ji u sebe jen jednou a pokaždé na jaře vyklíčí ze samovýsevu úplný koberec. Pak se tam chodím dívat na všechen ten hmyz, co si na květech dávají do nosu.
Thuje Brabant - budou prosperovat?, 25.3.2015
Rostlinám vůbec nic není, naopak jsou v parádním stavu.Barva vrcholu znamená, že již začínají růst. Vše je v pořádku.
Merak na mereni vlhkosti pudy?, 25.3.2015
Vy většinou moc nevíte o čem je vůbec řeč. Již nestor všech zahradníků pan Vaněk z Chrudimi kdysi říkal, že ten kdo umí zalévat, tak ten umí i pěstovat. A platí to i dnes.
Broskvoň Redhaven po výsadbě, 19.3.2015
Stromek je zastřižený naprosto pohodově a zrovna broskvoně není třeba zatírat. Broskvoň nedělá kalus. Velké výsadby majitelé taky nazatírají a rostou jim krásně.
Vyhřívání výsevů papriky, 15.3.2015
Dobrý den. Jen malá poznámka. Kdo zakracuje ten vlasový kořen u pěstitelských firem, které používají výhradně přesné výsevy v řádově statisících?
Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 1.3.2015
Šestka šroubek, 30mm dlouhý. Dvě podložky s gumou a jedna matička. Vyřešené.
Fóliovník, svařování fólie, 1.3.2015
Před 30. lety jsme to dělali přes obyčejné noviny.
I toto je Mountfield, 23.2.2015
Jen trošku napíšu. Mám od Bédi celou řadu zařízení a vše funguje tak jak má. Z toho sekačka už více jak 20 roků. Naposledy jsem si koupil motorovku skutečně za pár korun. Nepřipadám si doběhnutý, ale velmi spokojený. Kde je teda problém? Stanislaw
Zemní motorový vrták, 20.2.2015
Možná bude daleko lepší, než měnit nějakou převodovku zajít k očnímu a požádat o nové, či silnější brýle. To co máte za výfuk je kryt karburátoru, pod kterým je ukrytý filtr sání. Žádný konstruktér by jistě neumístil výfuk tak, aby plyny směřovaly na... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika