|
Příspěvky uživatele - 81.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vhodná jabloň, 10.3.2008 Dobrý den,
potřebovala bych poradit odrůdu i podnož jabloně (příp. i hrušně), vhodné do zahrady spíše okrasné než do sadu, tj. aby se pod ní dalo chodit mohla růst jako solitera a byla rezistentní proti škůdcům a nemocem. Bylo by to na slunné... celý příspěvek > |  | Kde začít?, 17.9.2007 Dobrý den prosím vás o radu, máme asi na půlce délky pozemku (25m) svah, který je dost prudký (asi 40stupňů) a není příliš vysoký (asi 2m) a chtěla bych na něm vytvořit něco na způsob skalky, ale spíš typu horské louky,... celý příspěvek > |  |
|  | druh jabloně, 17.8.2007 Děkuji moc za typy, zkusím se po nich podívat. |  | jakou hrušeň?, 17.8.2007 Moc děkuji za rady, zkusím se po těchto odrůdách poptat. |  | jakou hrušeň?, 17.8.2007 Prosím vás o radu s vyběrem druhu hrušně (příp. i jabloně). Chtěla bych spojit hezké s užitečným a mít ji spíš jako strom okrasný (hlavně kvůli stínu, takže ne úplný zákrsek) a hrušky/jablfa spíš jako takový příjemný bonus (ne odrůdy na... celý příspěvek > |  | druh jabloně, 15.8.2007 Prosím vás o radu s vyběrem druhu jabloně (i hrušně). Chtěla bych spojit hezké s užitečným a mít ji spíš jako strom okrasný (hlavně kvůli stínu, takže ne úplný zákrsek) a jablka/hrušky spíš jako takový příjemný bonus (nejlépe ne letní... celý příspěvek > |  | bodláky v trávě, 15.8.2007 Prosím o radu, jak se dá (nedá) zbavit bodláku v nově založené trávě? Zkouším to zatím vytrhávat, ale moc to zatím nestíhám, rostou rychleji než tráva. Z chemie mám trochu strach, protože máme psa. Existuje nějaká jiná varianta zničení bodláků? Díky |  | vhodné stromy do řadové zástavby, 15.8.2007 Díky za typy. Ten javor je jako na tom kmínku naroubovaný, nebo tato varieta roste takhle sama? |  | vhodné stromy do řadové zástavby, 10.8.2007 Tak zatím jsem skončila u toho, že tam dám jeden červený javor a jednu okrasnou jabloň, no a teď bych potřebovala něco pěknýho se zelenýma listama, tak sem přemýšlela nad bukem, ale pořád si nejsu moc jistá, nic vhodnýho zelenýho mě nenapadá,... celý příspěvek > |  | vhodné stromy do řadové zástavby, 30.7.2007 Děkuji moc za rady, kdyby vás ještě něco napadlo, tak píši další vlastnosti stanoviště. Jedná se o koncovou zástavbu, tj. za zahradou je už jen pole a tím pádem tu docela fouká, orientace je severozápadní, nadmořská výška kolem 300m.n., půda je... celý příspěvek > |  |
|  | vhodné stromy do řadové zástavby, 25.7.2007 Prosím vás o radu s výběrem stromů a nebo větších keřů, nejlépe aby rychle vyrostly cca 1,5-2m (aby aspoň trochu zahradu zastínily) a i v dospělosti měly max. výšku kolem 5m a snášely hodně sluníčka. Zatím chci určitě nějaký javor (asi červený), ale... celý příspěvek > |  | semena jinanu v Brně v Lužánkách, 12.4.2007 Na Obilním trhu je jedna samice a tři samci. :-) |  | semena jinanu v Brně v Lužánkách, 12.4.2007 No je to mnohem jednodušší, než je řízkovat, já už jsem jich dost vypěstoval. :-) |  | jinan, 18.1.2007 V Brně vím o 7 samicích, co mají plody, z jedné jsem úspěšně vypěstoval semenáčky. Pohlaví semenáčků se nedá poznat :-). |  |
 |
|
|
|