Příspěvky uživatele - 81.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vhodná jabloň, 10.3.2008
Dobrý den, potřebovala bych poradit odrůdu i podnož jabloně (příp. i hrušně), vhodné do zahrady spíše okrasné než do sadu, tj. aby se pod ní dalo chodit mohla růst jako solitera a byla rezistentní proti škůdcům a nemocem. Bylo by to na slunné... celý příspěvek >
Kde začít?, 17.9.2007
Dobrý den prosím vás o radu, máme asi na půlce délky pozemku (25m) svah, který je dost prudký (asi 40stupňů) a není příliš vysoký (asi 2m) a chtěla bych na něm vytvořit něco na způsob skalky, ale spíš typu horské louky,... celý příspěvek >
druh jabloně, 17.8.2007
Děkuji moc za typy, zkusím se po nich podívat.
jakou hrušeň?, 17.8.2007
Moc děkuji za rady, zkusím se po těchto odrůdách poptat.
jakou hrušeň?, 17.8.2007
Prosím vás o radu s vyběrem druhu hrušně (příp. i jabloně). Chtěla bych spojit hezké s užitečným a mít ji spíš jako strom okrasný (hlavně kvůli stínu, takže ne úplný zákrsek) a hrušky/jablfa spíš jako takový příjemný bonus (ne odrůdy na... celý příspěvek >
druh jabloně, 15.8.2007
Prosím vás o radu s vyběrem druhu jabloně (i hrušně). Chtěla bych spojit hezké s užitečným a mít ji spíš jako strom okrasný (hlavně kvůli stínu, takže ne úplný zákrsek) a jablka/hrušky spíš jako takový příjemný bonus (nejlépe ne letní... celý příspěvek >
bodláky v trávě, 15.8.2007
Prosím o radu, jak se dá (nedá) zbavit bodláku v nově založené trávě? Zkouším to zatím vytrhávat, ale moc to zatím nestíhám, rostou rychleji než tráva. Z chemie mám trochu strach, protože máme psa. Existuje nějaká jiná varianta zničení bodláků? Díky
vhodné stromy do řadové zástavby, 15.8.2007
Díky za typy. Ten javor je jako na tom kmínku naroubovaný, nebo tato varieta roste takhle sama?
vhodné stromy do řadové zástavby, 10.8.2007
Tak zatím jsem skončila u toho, že tam dám jeden červený javor a jednu okrasnou jabloň, no a teď bych potřebovala něco pěknýho se zelenýma listama, tak sem přemýšlela nad bukem, ale pořád si nejsu moc jistá, nic vhodnýho zelenýho mě nenapadá,... celý příspěvek >
vhodné stromy do řadové zástavby, 30.7.2007
Děkuji moc za rady, kdyby vás ještě něco napadlo, tak píši další vlastnosti stanoviště. Jedná se o koncovou zástavbu, tj. za zahradou je už jen pole a tím pádem tu docela fouká, orientace je severozápadní, nadmořská výška kolem 300m.n., půda je... celý příspěvek >
vhodné stromy do řadové zástavby, 25.7.2007
Prosím vás o radu s výběrem stromů a nebo větších keřů, nejlépe aby rychle vyrostly cca 1,5-2m (aby aspoň trochu zahradu zastínily) a i v dospělosti měly max. výšku kolem 5m a snášely hodně sluníčka. Zatím chci určitě nějaký javor (asi červený), ale... celý příspěvek >
semena jinanu v Brně v Lužánkách, 12.4.2007
Na Obilním trhu je jedna samice a tři samci. :-)
semena jinanu v Brně v Lužánkách, 12.4.2007
No je to mnohem jednodušší, než je řízkovat, já už jsem jich dost vypěstoval. :-)
jinan, 18.1.2007
V Brně vím o  7 samicích, co mají plody, z jedné jsem úspěšně vypěstoval semenáčky. Pohlaví semenáčků se nedá poznat  :-).
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika