|
Příspěvky uživatele - 50.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neustálý úhyn ryb v jezírku, 24.6.2019 Píšete stále stejnému, jen nyní píši z jiné Ip adresy. Zkusím Vaše rady a uvidíme.
Přeji hezký den a snad to půjde :-)
|  | Neustálý úhyn ryb v jezírku, 24.6.2019 Lekníny byly v nějaké zemině, dostal jsem je. Dále tam byla i nějaká rostlina s hobby marketu. Příště je tam do kačírku nebo jíloviny |  |
|  | Neustálý úhyn ryb v jezírku, 24.6.2019 Vodu jsem již vyměnil. A docela si to rybky užívaly. Uvidíme co dál :-) |  | Uzení klobás studeným kouřem, 23.3.2015 Já udím jedině studeným kouřem již několik let, udívala tak i moje babička, která pocházela ze Slovenska. Uzené maso a klobásy, které jsou uzené horkým kouřem, nemohou nikdy být takové jako studeným. Udím klobásy i maso 100 hodin bez přestávky... celý příspěvek > |  |
|
|
|