|
Příspěvky uživatele - 248.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Carola hrušeň, 28.3.2015 Kdoule na opylení nemá vliv, ale ve vaší nadmořské výšce bych dal přednost Kankazské. |  | Jak pohnojit staré stromy trávníku?, 28.3.2015 Blážo, Pokud pod rýč, pak na to jděte ve dvou. Jeden bude zarývat pod úhlem 45° a nadzdvihne malinko tak, aby druhý tam dolů mohl vhodit hrst Cereritu. Dávkování je co krok - to jedno zarytí a jedna hrst. V řadách po metru. Pokud budete... celý příspěvek > |  |
|  | Nová lišta, nový řetěz - HQ 55, 28.3.2015 Pane FO, obdivuji vaši zkušenost poznat i typ řetězu, já tam viděl jen to "ostří jak dvě dámské půlky". |  | Nová lišta, nový řetěz - HQ 55, 28.3.2015  njn tak to bude očima...
Já na tomto snímku vidím novou lištu a několikrát broušený řetěz.
Jedno je jisté, novou 1,5ku do 1,3 drážky nenacpete, ale hodně jetý ano. Dokonce se najdou borci, co řeší širší drážku v 1,3 sestavením řezné soupravy... celý příspěvek > |  | Nová lišta, nový řetěz - HQ 55, 28.3.2015 tak nevím co si o tom mám myslet.
Nafoceno máte novou lištu s drážkou šíře 1,3 mm a v tom nacpaný starý řetěz s vodícími zuby původně širokými 1,5 mm?
Pokud ano, tak to jste BOREC. |  | Nová lišta, nový řetěz - HQ 55, 28.3.2015 ... a fotky původního i nového by nebyly? Nejlépe deteily, kde bude vidět i styl broušení. |  | Kdy stříhat napučené růže?, 28.3.2015 Ano, je dobré stříhat až po rozhrnutí hrůbků a nebo vyvázání stromkových po odstranění zimní ochrany. Je také dobré stříhat, když je předpověď suchého sluného počasí. Rány po střihu rychleji a lépe zaschnou a je tak lepší ochrana proti... celý příspěvek > |  | Nová lišta, nový řetěz - HQ 55, 28.3.2015  A jsou na novém řetězu všechny zuby řezné? Není odlehčený "skip" nebo "semi skip" a k tomu kulatý zub?
Tedy jestli nejde o řetěz pro pily malého výkonu s dlouhou lištou (elektrické nebo hobby).
|  | Komposter z pletiva, 27.3.2015 Představa zajímavá, ale nepraktická. Lepší je, naučit se skládat plevel tak, aby vám držel okraj i bez pletiva a uprostřed sypete to co formu okraje neudrží (bramborové slupky apod.).
|  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 27.3.2015 hmm setkal jsem se s tím, že ČP opakovaně vracela zásilku z důvodu neexistující adresy, a pak se omlouvala, že pošťák byl líný jít o vchod dál, protože následující vchod do paneláku byl "už rajónem kolegy". Takže pošta zaplatila mimosoudně 5kilo a... celý příspěvek > |  |
|  | "Montáž" kamenné kaskády, 26.3.2015 Ano, jako povrchová vrstva určitě není ideální, ale tak jak jsem to radil je to dole pod kačírkem a odplaví se jen to z povrchu při prvním opláchnutí. Pak záleží na velikosti jezírka a systému odběru z jezírka, jestli se prach a jíl dostane do oběhu,... celý příspěvek > |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 25.3.2015 Jenže petrolejářské firmy už od roku 1998 nerozlišují minerální, směsné a syntetické základy. To z jednoho prostého důvodu, že se technologie výroby základových olejů změnila natolik, aby toto dělení bylo nereálné. Nyní je rafinace na úzké frakce v... celý příspěvek > |  | Kultivátor Mac Allister, 25.3.2015 njn. to jsem se také setkal s zářivkovým tělesem, které mělo na krabici reklamní sdělení, že je včetně z.trubice, ale v návodu bylo, že je to demonstrační kus pro předvedení funkce zařízení (tj. jako přibalená zkoušečka) a že trvalý provoz s touto... celý příspěvek > |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 25.3.2015 NIKOLIV, životnost olejové náplně je buď maximální počet mth nebo 24 měsíců. To měnit olej po 12 měsících je stejné dporučení jako použít lepší specifikaci než je minimální požadovaná. A počet mth se může lišit podle toho, jestli motor má tu... celý příspěvek > |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 25.3.2015 Kdyby jste pane xxx.xxx.48.106 vynechal ty přídomky syntetika a polosyntetika, bylo by vše správně. Ale vy směšujete specifikace s původem základového oleje. Ono totiž u oleje specifikace 5W-30 bude jedno jestli jde o syntetiku nebo polosyntetiku,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|