|
Příspěvky uživatele - 178.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Biozahrada?, 17.3.2008 Děkuji za spoustu reakcí a rad, nicméně na nerytí jsem přešla na už dříve mnoho let rytých záhonech. Půda není žádná sláva (Valašsko, no...), ale zlepšuju kompostem. Na podzim jsem půdu jen zkypřila rycími vidlemi bez obracení a zakryla mulčem, teď... celý příspěvek > |  | Biozahrada?, 16.3.2008 To je úžasné! Já měla podobnou snahu loni. Dokonce jsem k tomu i přesvědčila rodiče, ale když po 2 měsících zjistili, že to bude trvat, než tam poroste "louka", nevydrželi. Jsem s tím odkázána až na vlastní :-). Ale zeleninová část zahrady... celý příspěvek > |  |
|  | Růže - Queen Elizabeth, 14.3.2006  Jsem úplná začátečnice. Může mi někdo poradit v jaké vzdálenosti od sebe mám sadit růže Queen E. ze kterých chci vysadit živý plot. Díky všem za radu! |  |
|
|
|