Příspěvky uživatele - 244.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proti krtkům, 21.7.2014
Krtonožka je hmyzožravý hmyz, na tu je účinná zálivka Mospilanem. Přitom mospilan takto působí 3× 1) zahubí krtonožku 2) zahubí její potravní nabídku =  nové nepůjdou do oblasti, kde není nic k jídlu 3) Mospilan přijatý rostlinami přes... celý příspěvek >
Bofix a zavlažování, 18.7.2014
nejen že není vaše obava na místě, ale je žádoucí pro řádné působení herbicidu udržet trávník v růstu. Tedy v den aplikace je dobré aby nepršelo ani nebyla spuštěna závlaha. Pak ale druhý den je záhodno už zalévat podle potřeby. První seče... celý příspěvek >
Strupy na meruňkách, 18.7.2014
hledejte "Stigmina carpophila"
Plíseň zavařeniny, 18.7.2014
pokud chcete spolehlivě aflatoxiny tak si kupte "burské oříšky" a hlavně neplivejte ty co mají změněnou chuť, co kdyby ty ostatní byly "neosvícené"
Plíseň zavařeniny, 18.7.2014
Zkuste projít antikvariáty a hledejte jakoukoliv knížku o konzervování od pana Balaštíka. Ta klasická nejčastější je taková modrá s motivy ovoce a zavařenin. Plno novějších je jen často nepovedenou citací této klasické knihy, kde jsou podrobně... celý příspěvek >
Honda Vs. Briggs&Stratton, 18.7.2014
nejlepší je, že nejvíc motorů s rozvody SV se na Slovensko a do čech dovezlo v éře ČSFR a pár následujících letech. Přesto mnozí "kopíráci" dokáží dát rovnítko mezi značku B&S a ten levný či nejlevnější typ motoru z jejich produkce. Ale od té... celý příspěvek >
Bofix, 17.7.2014
Podle návodu lze Bofix pouze 1× ročně. Skládá se ze tří účinných látek, tak si najděte složku co zabírá na příslušný plevel a postřik opakujte pouze jednosložkovým herbicidem. Možná Vám to pomůže najít pan KUKY.
Svlačec - jde vyhubit mechanicky?, 17.7.2014
jj někde jsem zahlédl informaci, že nejvíce ho konzumují vegetaráni se sojou, protože se používá k sjednocení termínu sklizně luštěniny...
Bofix, 17.7.2014
pokud jste kosil se sběrem posekané hmoty tak nestačilo. Já obvykle stříkám před očekávaným obdobím stagnace růstu trávníku, abych nemusel sekat 3 týdny. Do záťežové plochy mi neprorůstá. Taky si spočítejte, jestli jste dodržel množství aplikovaného... celý příspěvek >
Bofix, 17.7.2014
Chyba není v prostředku ale v aplikaci. Je potřeba aby popenec měl dostatečnou listovou plochu v době aplikace a po aplikaci se delší dobu nesekalo. Pokud nutně potřebujete sekat, tak jen v zátěžových partiích bez popence a pokud možno jen... celý příspěvek >
Honda Vs. Briggs&Stratton, 17.7.2014
nemohu rozebrat ty počty - nechce se mi. Jen upřesním v období stagnace, v lednu a v neděli po obědě nesekám. Doufám že Vám stačí selský rozum, aby jste si určil, kdy mám siestu a kdy nesekám, protože to není potřeba.
ono jde také potřít vegetační vrchol herbicidem a ten dát do igelitového sáčku (od pečiva), ale tolik sáčků, a času nemám, abych selektivně dělal borůvkovou farmu neselektivním herbicidem.
Co je to?, 17.7.2014
i to je možné, Josefe. ale v tom případě na fotce není ani jeden jeho list a listy tvarově odpovídající povíjnici patří jiné rostlině.
Honda Vs. Briggs&Stratton, 17.7.2014
to víte že najde, pokud neopíšete celá skripta trávníkářství (což do vlákna o motorech nepatří) tak se určitě někdo najde a bude považovat příspěvek za příliš stručný. Ale vrátíme se k tématu, spotřebu dobrých motorů ovlivňuje regulátor otáček.... celý příspěvek >
Také máte tu zkušenost, že čím více okopáváte, tím více jej na záhonku máte? Jak to řešíte v malinách, rybízu či borůvkách, kde nelze užít selektivní herbicid?
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika