Příspěvky uživatele - 244.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Asi mi něco kouše do bobulí, 7.8.2014
a už jste viděl nadšeného zahradníka/ovocnáře, aby neměl mimo služebních porostů i vlastní zahradu/sad? A že by přidělením důchodu od OSSZ skončil zcela s prací v daném oboru? Promiňte, ale na netu se najdou i hosté, co dokážou zpochybňovat... celý příspěvek >
Každý fungicid omezuje i kvasinky, proto si všiměte, že OL pro stolní víno je kratší než OL pro zpracování na mošt.  Měď "vadí" déle než síra (zpravidla).
z několika zdrojů,... např i bývalý pracovník VŠÚO Holovousy, jestli myslíte poškození kosáky. ad jícha - momentální vybavení si pohledu na šedivý povlak po postřiku bez hlubšího zalovení v paměti, o jakou jíchu jde...
jj dík za opravu, opravdu jsem myslel jemněji působící BJ a nikoliv ostrý polysulfid. Pro kosáka je typické, že prasklinky jsou zpravidla jen na vnější straně hroznu, nikdy ne na styku bobulí (vybavte si mechanismus poškození klovnutím). První... celý příspěvek >
Co to je za kytku?, 7.8.2014
... bříška prstů a dlaně jsou přirozeně odolnější (za život si kolikrát spálíte záda ale nikdy dlaně) a na rtech funguje očištění olíznutím. Záludnost je v tom, že pokud by se přeci jenom udělal puchýřek na rtu, tak to bude až druhý či třetí den a na... celý příspěvek >
sírovápená jícha nebyl původně prostředek proti plísni, ale na obranu před zloději, vosami a ptactvem síra nevoní vosám, modrobělavý povrch neláká tolik ptáky a lidský škůdce většinou dal přednost sousední neošetřené vinici...
Co to je za kytku?, 7.8.2014
No, viděl jsem manuálně zručné pracovníky tmavého až velmi tmavého fototypu, jak za plného sluníčka likvidovali invazi Bolševníku velkolepého. Pracovali jen v trenýrkách, ale po každé půl hodince práce šup do rybníka, osušit namastit žlutou indulonou... celý příspěvek >
Pozná někdo druhy kaktusů?, 7.8.2014
mladý Echinocactus grusonii. Staré exempláře mají lidové označení "Tchýnina stolička" a v mírném pásu evropy (tedy i u nás) nekvetou. Jsou pěstovány hlavně pro svůj poměrně rychlý růst v mládí a pěkné zlaté pravidelné oostnění.
Prosím o radu - VARI?, 6.8.2014
.. hrajeme si zásadně na vlastním dvorku...
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 6.8.2014
ono je lepší dělat menší skleničky v dávce "po otevření spotřebovat", protože řepa rychle ztrácí správnou chuť a není to jako u okurek, kdy i po měsíci jsou ponořené v láku dobré. Používám skleničky 200 ml (jako na dětskou výživu).
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 6.8.2014
Návod od návodu je jiný. Ten můj nechci dodržovat, protože odkazuje na konkrétní typ rukavic, které jsou "antivibrační pakčáky s kovovou neprořezovou vložkou na hřbetu ruky (stupeň ochrany 5) a klokaní kůží s kevlarovou podšívkou na dlaních (stupeň... celý příspěvek >
Co to je za kytku?, 6.8.2014
Alergii se zesílením účinku sluníčkem způsobují víceméně všechny miříkovité. Záleží vždy na citlivosti a kombinaci expozic. Potřísnění šťávou omezíte vhodným úborem (dlouhý rukáv, nohavice, rukavice, holínky) nebo mastným krémem (žlutá indulona,... celý příspěvek >
Orientacia radov jabloni, 6.8.2014
naprosto přesně pane Zdeňku.
Orientacia radov jabloni, 6.8.2014
Pokud jsem to správně pochopil, tak řady jsou V-Z ale výsadba v řadě je provedena vystřídaně a stromy jsou tak bez souseda na kolmici k řadě (trojůhelníkový spon). Pokud by byl soused na kolmici, jednalo by se o čtverový spon. Takhle jsou stromy na... celý příspěvek >
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 6.8.2014
..viny nebo... voviny? Lák napíšu večer, případně jestli budou nějaké ručně psané poznámky vložené jako záložka u používaného receptu. Mám dojem, že místo fenyklu a anýzu používám semínka kopru a koriandru, jinak v láku tradičně voda, bílý... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika