Příspěvky uživatele - 253.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
MT 7 Uni, 4.4.2009
Zdravim Nemáte náhodou někdo horký tip kde se daji sehnat orna kola na Uni. Chci to zkusit jelikoz bez nich se to zahrabava a zahrabava.  Připadně pokud je někdo má stačil by mi asi jen výkres a nechal je udelat. dekuju
křovinořez HQ 232R, 31.5.2008
Nezkoušeli jste někdo měnit jehlove ložisko pro ojci měnit svepomocí? 
MT 7 Uni, 26.4.2008
Tak dnes sel do uni novy motor. 4T stabil jednovalec. Jeste staci dodalat plyn na riditka a mozna nejakou kapotku ale jinak parada. Oproti 2T zadne dychani spaleneho oleje, kolisani otacek a spatneho startovani.  jednim slovem parada
MT 7 Uni, 16.3.2008
Jo jo. Zkoušel. Ale krom toho že mi řekli 25 000 tak jsem propásl inzerát celého UNI se 4T (nevím jestli KAMA či ROBIN)   za 15 000. A to tam byla kosa a pluh. TAkže za samotný motor 25 000 nedám. A 18 000 taky ne.
MT 7 Uni, 16.3.2008
Tak jsem naháněl nějaké motory a docela jsem pohořel. Originál jikov nemůžu sehnat. Motor do MF 70 má jinou kliku, kartší hřídel na kterou nepujde dát omezovač a v podstatě připasování bude stejně náročné  jako připasování jakéhokoli ... celý příspěvek >
MT 7 Uni honda, 17.2.2008
To by me taky zajímalo, poprve slysim ze tam ma nekdo Hondu. Typuju na sikovnou přestavbu.  
MT 7 Uni, 9.2.2008
Byl měněn válec i píst. Rotor chlazení je originál, výfuk není přicpaný. Nic co by dávalo důvod. Prostě se ten motor vždy užene. Takže naháním nějakou náhradu, nejlépe 4T.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika