Příspěvky uživatele - 38.181

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Spařený angrešt, 4.7.2015
Mám letos minimálně 1/4 úrody spařenou, dnes jsem to zjistila a při takových vedrech jaká panují, ještě určitě další přibudou. Taky se vám to stalo? Angrešt ještě není zralý a už je na vyhození.:-)
Proč mi vadne angrešt?, 8.6.2015
Díky, zkusím to.
Proč mi vadne angrešt?, 7.6.2015
Bohužel zlatý fík jako keř nemůžu sehnat.:-(
Proč mi vadne angrešt?, 5.6.2015
Děkuji za odpověď, to je mi líto. Dá se tomu pro příště nějak předejít? Podobně mi před několika lety odešel jiný angrešt na jiném místě.:-(
Třešeň neprospívá, 4.6.2015 Obsahuje fotku
Další fotka
Třešeň neprospívá, 4.6.2015 Obsahuje fotku
Mám 5 let starou Sweet Early, vůbec nemá žádné přírůstky, ale na jaře vždy hodně kvete, plodů má tak max 5, listy jsou malé. Co s ní může být?
Proč mi vadne angrešt?, 4.6.2015 Obsahuje fotku
Prosím o radu, co to může být a jak ho zachránit. Je to několik let starý Zlatý fík, výborně plodí, i teď je samý plod, ale najednou mu začaly vadnout listy, nejsou suché, ale takové matné, bojím se, že o něj přijdu.
"Usychání" borovic, 24.5.2015
Včera o tom dávali reportáž v TV, že to mohou být mšice, zkuste postříkat.
Jak pestovat rukolu na zahradce, 15.3.2015
Já ji jen vyseju na záhonek, trochu prohrábnu, víc se o ní nestarám, pro spotřebu otrhávám. Když nějaká vykvete, nechávám jí tam, vysemení a rozmnožuje se dát. Je to nenáročná rostlina.
Pěstování rozmarýnu, 15.3.2015
Mám rozmarýn na zahradě už 3 roky, tato a minulá zima nebyly tak mrazivé, takže v pohodě přežil, už je to víc než 50cm vysoký rozvětvený keřík. Velké mrazy nepřežije a nemám ani dobré zkušenosti s přezimováním doma, nemáme tady chladnější místnost.... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika