|
Příspěvky uživatele - 219.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je?, 30.5.2014 Já tam bohužel ty letničky nevidím, spíš jen plevel. . Podívejte se na netu, jak mají vypadat ty, co jste zasela. |  | Japonský červený javor, 25.5.2014 To jsem ho jen vyfotila, než se sekala tráva. Kvůli deštům takhle narostla. Jinak ho mám v polostínu, a možná je tam moc vlhko. Asi ho vyrýpnu a podívám se na kořeny. |  |
|  | Japonský červený javor, 24.5.2014  Píšete zde o umístění červeného javoru, já jej zasadila tak,, aby na něj nešlo dopolední slunce. Vždy na jaře krásně obrazí a pak zničehožnic listy zvadnou. Zatím se vždy běhěm léta vzpamatoval, ale tedˇ nevím, jestli je to správné místo.... celý příspěvek > |  | Petunie - jak docílit pěkného růstu a bohatost květů?, 24.5.2014 Taky mám zkušenost s petuniemi, vyklíčí mi samy od sebe když na jaře začnu zalévat muškáty. Dostaly se tam z vedlejšího truhlíku. Koupené mi sice vyklíčily, ale do jedné mi zdechly . |  | Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 23.5.2014 Já zasadila už druhou serii cuket, opět sežráno slimáky. Po dnešním dešti mi tuším sežerou zbytek zahrady |  | Pěstujete Torenii?, 21.5.2014 Je krásná, ale u mě zatím jen na obrázku . Koupila jsem si ji v sobotu v ZC a během těch pár dní mi skoro odešla. Konečky s poupaty zvadly, listy usychají, musela jsem jí ostříhat a zbylo mi koště . Někde jsem četla, že nesmí nastydnout, což se... celý příspěvek > |  | Plzáci, 18.5.2014 Já už se slimákama bojuju měsíc, říkám si dokud jsou ty potvory malý. Ale stejně už mi zlikvidovali 3 cukety a 3 lilky. Vypadá to, že nejdřív sežerou tu zeleninu a pak teprve jdou na návnadu. Ale co mě vytočilo nejvíc, že mi ožrali i plovoucí... celý příspěvek > |  | Co je to za kytičku?, 15.5.2014 Mám tu modrou, zrovna kvete a je nádherná |  | Neznama rostlina, 13.5.2014 Fotka květu by napověděla... |  | Zena a pila - poradi nekdo?, 11.5.2014 Já mám aku, žádná značka, jen z TV shopu, ale jsem spokojená. Pro ženskou ideální- lehká, malá a snadno ovladatelná. Cena 2tis. Chlap by s ní pohrdl, ale pořežu s ní větve, co potřebuju, účel splní. |  |
|  | Netkaná textilie ve fóliaku, 10.5.2014 Je to super, já ji dala do skleníku, abych nemusela plít, kvůli horku tam dlouho nevydržím |  | Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 8.5.2014 Měla jsem už pěkné cukety, píšu že měla, protože už mi je sežrali slimáci. Tak jsem zasela nové a dala na ně poklop. Uvidím... |  | Rajčata pro sezónu 2014, 4.5.2014 Kdo má skleník u domu, má výhodu, může se zařídit podle počasí. Já mám zahradu kousek dál, takže skleník je zavřený a děj se vůle boží. Mám tam rajčata Denár a Pavlínu, myslím, že přežijou. Loni jak se taky tak ochladilo, tak přežily, jen okurky ne.... celý příspěvek > |  | Alocasia macrorrhiza, 25.4.2014  Ahoj, reaguji na prispevek od 22115. Me kvete kazdy rok brezen - duben, letos dokonce 5. kvet. Az dnes jsem se dostal k tomu, abych je urezal. Tri kvety v ruznem stadiu jsem nafotil. Ted, kdyz uz je A. velka, nechavam ji stale na chodbe, v zime... celý příspěvek > |  | Jakou popínavku vybrat na obrost torza stromu?, 16.4.2014 Jestli je to torzo ve stínu, tak se tam bude dařit popínavemu Podražci, kvete takové ty fajfky. Listy má docela velké, takže to pěkně pokryje.
|  |
 |
|
|
|