Příspěvky uživatele - 176.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krovinorez - namotava se trava, 21.6.2013
Pán píše --Musí se umět naostřit a hlavně vyvážit, jinak s ním nevydržíte kvůli vibracím dělat. Naostřit umím.Když je to v domácích podmínkách vyvážit složité, tak na tom netrvám.jen jsem chtěl být chytřejší.Izolepa je zajímavá, ale asi raději... celý příspěvek >
Krovinorez - namotava se trava, 21.6.2013
K těm třem posledním článkům.Plný plyn ano, ale musí být ten sečný odpor jak to popisujete.Traktor v orbě taky jede na plný kolík a nemám o něj strach.Nejede na max otáčky.Nepřetáčí se.Mám dojem že si nerozumíme.Dál pro kvalitu mého malého sekání... celý příspěvek >
Krovinorez - namotava se trava, 19.6.2013
Kdo vytáčí auto na plný plyn, tak je dobyt..,kdo jede s křoviňákem na polovinu v plné zátěži, není lepší. Ano, s tím souhlasím.To ale normální techn.založený člověk pozná, kdy má přidat plyn a kdy může trochu ubrat.To jen k tomu, že křovinák má... celý příspěvek >
Krovinorez - namotava se trava, 18.6.2013
Podívejte křoviňák jsem zaplatil já.Je silný, sekám s citem.Benzin kupuju a míchám taky já. Jak se maže při vysokých otáčkách na žádný plyn nevím.Myslel jsem, že čím víc plynu, tím víc otáček a obráceně.Jestli něco dobíhá setrvačností? Otázka... celý příspěvek >
Krovinorez - namotava se trava, 18.6.2013
Nechápu jak pán píše, že se mu samovolně na vysoké trávě vymotává více struna.Ta se přeci odvine když chci já ne?Já tedy nejedu pořád na plný plyn.To doporučení je snad opravdu proty co při sekání myslí na něco jiného.Udusím i silný stroj.O tom to... celý příspěvek >
Krovinorez - namotava se trava, 17.6.2013
Nemyslím to ve zlém, ale jak píšete, jste levý.Nějaké že máte vyběhaný, nebo slabý motor? Na mopedu taky dojedete i když za delší dobu.Každému se někdy namotá, ale je to za trest že na kosu moc valí, jak tu někdo psal.Berte méně, na obě srany a taky... celý příspěvek >
Záběh křoviňáku Dolmar MS-4510, 15.6.2013
Jo hlína se nanese rovnoměrně? A co když nerovnoměrně z jedné strany odpadne?Jsem pro vyvážený nůž, ale nebudu z toho dělat vědu.
Záběh křoviňáku Dolmar MS-4510, 15.6.2013
Když dostanu ke kose tubu z vazelínou, tak přimazávám.Vyvážení nože od oka, je stejná absurdita, jako když si ho necháte vyvážit v servisu a pak z něj po sezoně seškrábete 10 dkg hlíny s trávou.Nebo ho snad čistíte po každém sekání? 
Malý, lehký křovonořez, 10.6.2013
Proč se taky nejdete podívat do MF.Já mám Oleomac 740 několik let a jsem s ním spokojený.Jo, čtu tady co se píše o tomto obchodě, po každé se modlím abych tam nemusel něco řešit.Každou sezonu vytáhnu hřídel namažu, vyleju benzin, dám čerstvý.Letos... celý příspěvek >
Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 27.4.2013
Nezlobte se na mě, ale tady jsou hrozné názory.Začnu třeba u té síly drceného dřeva.Proč bych tam měl cpát sílu 7cm? To ať si tam dávájí cestáři.To že si cestář vyřeže akáty nejen u cesty, ale i 2-3m dál do pole, kde autům vůbec nevadí, tak to není... celý příspěvek >
Účinnost domácí vodárny, 31.3.2013
To Brio 2000 by se mi líbilo, kdyby šlo na třífázové čerpadlo.Stejně ale si nedovedu představit že si točím vodu na umytí rukou a sepne čerpadlo.Myslím to moje kde elektromotor je konstrukce z dob dávných.Určitě je snaší se naučit udržovat ve vodárně... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 6.3.2013
Jen jsem chtěl připomenout, že když jsem zavařoval klobásy, tak mi vždy řezník říkal -ty na jídlo hned, si uď jak dlouho chceš, ale ty do plechovek očudíš jen tak 2hodiny, to stačí protože je budeš ještě vařit, Tady všichni udí do konce a pak to... celý příspěvek >
Drvič záhradného odpadu, 5.3.2013 Obsahuje fotku
To máte pravdu, že to je tím, že sekací nůž není kulatý.To co tady ukazujete a já vás za to chválím, je ale úplně někde jinde.Na kolik by přišel váš štěpkovač.Tady jsem trochu popisoval co jsem s tím kupovaným dělal.Těžko sekací frezu srovnáte, když... celý příspěvek >
Drvič záhradného odpadu, 4.3.2013
To, že mi vylézá z drtiče nasekaný had, mi taky vadí.Nevadí to ale mojí ženě.Ta je nad věcí.Do kompostu to nedáváme.Na co.Mulčujem s tím cestičky, kolem keřů a je toho stále málo.Ono to není tak jednoduché seřídit to tak, aby to řezalo do konce.To... celý příspěvek >
Jaký kultivátor, 23.2.2013
Máme těžkou černozem, ale je pravda, že jsem si udělal kolej těžkým traktorem jen jednou.Pak už nikdy.Letos půda ještě nepromrzla, takže stím částečným promrz..máte pravdu.Ať si stroj užijete ve zdraví.
Další diskuze:  1617  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika